Tenis

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Simona Halep a intalnit-o pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

FINAL Halep - Kasatkina 6-0, 7-5  click pentru streaming live

SET 2, 7-5 Doua mingi de meci Halep, dar n-are nevoie decat de prima pentru a castiga setul doi in 49 de minute. 

SET 2, 6-5 Trei mingi de break pentru Halep, iar jucatoarea noastra castiga la zero pe serviciul adversarei. Kasatkina acuza din plin ratarea celor patru mingi de set. Halep va servi pentru meci.

SET 2, 5-5 Halep salveaza alte doua mingi de set, de aceasta data pe propriul serviciu. Kasatkina rateaza si a patra minge de set, a treia in acest game, inainte ca Halep sa castige acest game urias dupa o minge trimisa in fileu de adversara. De fiecare data la minge de set Halep a servit cu primul.

SET 2, 4-5 Doua sanse de rebreak ratate de Halep si Kasatkina are prima minge de set. Simona salveaza cu o scurta formidabila dupa o cursa incredibila. In cele din urma Halep reuseste break-ul si ramane in acest set.

SET 2, 3-5 Moment delicat pentru Halep cu trei mingi de break pentru Kasatkina. Primele doua sanse sunt salvate, dar la a treia minge Halep rateaza voleul din apropierea fileului.

SET 2, 3-4 In loc de 4-2 la un moment dat pentru Halep, rusoaica intoarce scorul si revine la conducere.

SET 2, 3-3 Kasatkina egaleaza cu break dupa un retur castigator care a cazut chiar pe linie.

SET 2, 3-2 Un game de supravietuire pentru Kasatkina. Aceasta salveaza minge de break si se agata de acest set. Halep are in continuare avantajul unui break.

SET 2, 3-1 Halep isi consolideaza serviciul si se desprinde pe tabela.

SET 2, 2-1 Break reusit de Halep prin care jucatoarea noastra revine la conducere.

SET 2, 1-1 Halep raspunde cu un game la zero.

SET 2, 0-1 Aplauze la scena deschisa pentru Kasatkina dupa obtinerea primului game in acest meci.

SET 1, 6-0 Halep inchide primul set cu un categoric 6-0 in doar 27 de minute. Kasatkina pleaca direct la vestiar.

SET 1, 5-0 Dupa 23 de minute de la startul partidei Halep isi consolideaza avantajul de pe tabela cu un nou break si va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 3-0 Minge de game salvata de Halep, se ajunge in prelungiri si Kasatkina greseste reverul in lung de linie la sansa de break pentru Simona.

SET 1, 2-0 Halep salveaza doua mingi de break si castiga game-ul cu primul sau as.

SET 1, 1-0 Break reusit de Halep din a patra incercare dupa un game de sase minute.

14:17 Incepe meciul cu Daria Kasatkina la serviciu.

14:09 Cele doua jucatoare intra pe teren.

Meciul celor doua este programat pe terenul Suzanne Lenglen dupa intalnirea care ii opune pe Feliciano Lopez si Marin Cilic.

Halep si Kasatkina s-au mai intalnit o singura data, in 2016 la Miami Open, cand Simona s-au impus in doua seturi, cu 6-3, 7-5.

INFO: Toate meciurile de la Ronald Garros, de la tablourile de masculin și feminin, se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Inclusiv toate partidele jucate de jucătoarele din România. Imaginile video live sunt libere pentru membrii casei de pariuri online Betano.com care dețin un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei). Apasă aici pentru program și a accesa meciul dorit.



Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina