Tenis

Nadal trece fara probleme de Thiem pentru calificarea in finala

Sursă foto: twitter.com

Rafael Nadal s-a calificat in finala de la Roland Garros dupa un meci de trei seturi cu austriacul Dominic Thiem, omul care in sferturi furniza surpriza si-l elimina pe Novak Djokovic.

FINAL Rafael Nadal - Dominic Thiem 6-3, 6-4, 6-0

INFO: Toate meciurile de la Roland Garros se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Imaginile video live sunt libere pentru utilizatorii inregistrati ai casei de pariuri online Betano.com care dețin un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei). Apasă aici pentru lista completă de meciuri cu streaming live

SET 3, 6-0 Nadal pune capat meciului si se califica intr-o noua finala la Roland Garros. Spaniolul il va intalni pe Stan Wawrinka, duminica, de la ora 16:00.

SET 3, 5-0 Thiem cedeaza complet si pierde pentru a treia oara serviciul in acest set. Doar 6 puncte reusite de tanarul austriac in setul trei!

SET 3, 3-0 Inca un break trecut in contul lui Nadal dupa un joc de manual. Spaniolul a salvat mingi de game pe care Thiem le-a avut si asteptat cu inteligenta greseala adversarului declansand atacul decisiv la momentul oportun.

SET 3, 2-0 Nadal incepe setul al treilea cu game castigat pe serviciul advers, apoi isi face repede la zero game-ul de serviciu.

SET 2, 6-4 Break-ul obtinut de Nadal in debutul setului a facut pana la urma diferenta si spaniolul se apropie la un set de o noua finala la Roland Garros.

SET 2, 2-1 Nadal lupta in stilul caracteristic ca un gladiator, intra in ritmul defensivei de fier si salveaza o minge de game inainte de a face break.

SET 2, 1-1 Doua mingi de break salvate de Nadal. Spaniolul restabileste echilibrul pe tabela.

SET 1, 6-3 Nadal pune capat primului set cu un break avans. Dupa un inceput echilibrat, jucator spaniol a pus stapanire pe joc si l-a impins dincolo de limite pe Thiem.

SET 1, 5-2 Game la zero obtinut de Nadal pe propriul serviciu.

SET 1, 4-1 Nadal obtine break-ul si se desprinde pe tabela la 3-1, dupa care salveaza la randul sau doua sanse de re-break pentru un 4-1 in 27 de minute ed la startul meciului.

SET 1, 1-1 Thiem il surprinde pe Nadal la retur si incepe cu un break, dar spaniolul raspunde imediat si egaleaza castigand pe serviciul advers.

19:07 A inceput semifinala a doua cu Nadal la serviciu.

FINAL Andy Murray - Stan Wawrinka 7-6, 3-6, 7-5, 6-7, 1-6



Nadal trece fara probleme de Thiem pentru calificarea in finala