Tenis

Wozniacki o invinge pe Niculescu la Doha. Halep a fost lidera mondiala pentru cateva ore

Monica Niculescu a intalnit-o pe lidera mondiala Caroline Wozniacki, joi seara dupa ora 18:00, intr-un meci pentru calificarea in sferturile de la Doha.

Wozniacki s-a impus pentru a 9-a oara consecutiv in fata lui Niculescu, jucatoare care ramane cu un singur set castigat in fata danezei.

Niculescu a avut sansa de a castiga primul set la Doha, cand a servit la scorul de 5-4, insa nu a reusit sa se impuna si Wozniacki a revenit cu trei game-uri la rand.

Setul secund a fost unul fara istoric si meciul a curs intr-o singura directie practic, Niculescu intrecandu-se in erori dintre cele mai mari.

FINAL Niculescu - Wozniacki 5-7, 1-6

SET 2, 1-6 Wozniacki inchide meciul pe serviciu si revine pe primul loc al clasamentului WTA. Halep a fost pentru cateva ore din nou lidera mondiala.

SET 2, 1-5 Inca un break pe care si-l trece in cont Wozniacki. Greseala dupa greseala in jocul Monicai Niculescu. Nu mai reuseste sa aplice jocul senzational prin care reusea eliminarea Mariei Sharapova in primul tur.

SET 2, 0-3 Wozniacki isi consolideaza break-ul pe fondul unui joc in scadere din partea Monicai. Aceasta pare ca si-a pierdut busola dupa revenirea danezei din finalul setului inaugural.

SET 2, 0-2 Niculescu isi pierde serviciul dupa mai multe erori nefortate comise.

SET 1, 5-7 Mai agresiva Wozniacki in acest final de set si daneza revine de la 5-4 pentru Niculescu.

SET 1, 5-5 Wozniacki isi ia break-ul inapoi. Setul intra in prelungiri.

SET 1, 5-4 Niculescu isi trece in cont un nou break si are prima sansa la castigarea setului. Wozniacki da semne de nervozitate excesiva.

SET 1, 4-4 Revenire neverosimila reusita de Niculescu. Wozniacki isi pierde cumpatul si se cearta ca la piata cu arbitrul de scaun.

SET 1, 3-4 Break la zero reusit de Niculescu. Asa cum o cunoastem Monica nu cedeaza indiferent de rezultat.

SET 1, 1-4 De aceasta data Wozniacki se desprinde pe tabela. Niculescu a facut pasul in fata, dar e surprinsa de o contra a danezei.

SET 1, 1-3 Niculescu nu reuseste sa-si castige nici de aceasta data serviciul si greseste o minge usoara.

SET 1, 1-2 Rebreak reusit de Niculescu intr-un game foarte important. Monica n-o lasa pe daneza sa se distanteze.

SET 1, 0-2 Niculescu rateaza reverul in lung de linie si practic ii ofera break-ul pe tava lui Wozniacki.

SET 1, 0-1 Primul game al meciului adjudecat de Wozniacki. Niculescu a revenit de la 0-40 cu doua puncte la rand.

18:14 Incepe meciul cu Wozniacki la serviciu.

Scorul la general este de 8-0 in favoarea jucatoarei din Danemarca, iar Niculescu nu a reusit sa-i ia lui Wozniacki decat un singur set chiar la ultima lor intalnire, in 2017 la Madrid pe zgura.

Un meci pe care Wozniacki este condamnata sa-l castige pentru a ramane pe primul loc mondial.

Simona Halep a urcat pe primul loc provizoriu dupa victoria din optimi cu Anastasija Sevastova si a acumulat 7805 puncte. Wozniacki are 7765 inaintea meciului cu Niculescu.



Wozniacki o invinge pe Niculescu la Doha. Halep a fost lidera mondiala pentru cateva ore