Tenis

Game cu Game Monica Niculescu in sferturi la Hobart

Monica Niculescu a jucat, joi de la ora 10:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Hobart, Australia.

FINAL Niculescu - Ozaki 6-4, 6-4

12:15 E gata meciul! Niculescu scoate un tipat de elibarare dupa ultimul punct care i-a adus calificarea in semifinale.

12:09 Trei greseli nefortate la rand comise de Ozaki ii aduc break-ul jucatoarei noastre. Niculescu se indreapta vlaguita spre banca ei inainte de a servi pentru castigarea meciului la 5-4.

12:01 Niculescu se vede egalata dupa ce a condus cu 4-0 si parea foarte aproape de victorie. O cadere totala in jocul Monicai incurajata de pe margine de antrenorul ei.

11:47 Ozaki revine de la 15-30 si obtine primul sau game in acest set. Niculescu pastreaza doua break-uri avans si are prima sansa la victorie.

11:41 Minge de break salvata de Monica. Aceasta rasufla usurata dupa un game complicat cu schimburi intense (4-0).

11:34 Inca un break pus de Monica pe tabela in acest set secund si scorul incepe sa capete contur de calificare in semifinale.

11:30 Niculescu isi consolideaza pozitia pe tabela cu un game solid pe propriul serviciu (2-0). Ozaki greseste tot mai mult.

11:26 Intre timp Niculescu a revenit de la cabine si incepe cum nu se poate mai bine setul secund, cu break (1-0).

11:18 Time out medical solicitat de Niculescu dupa un prim set epuizant pentru jucatoarea noastra.

Primul set adjudecat de Niculescu

11:14 Niculescu inchide in cele din urma primul set dupa o ora si trei minute cu un "nu mai pot" printre dinti. A fost un set de mare lupta in care Monica a revenir de la 0-2 si 2-3.

11:07 Ozaki nu se da batuta prea usor si ramane in set dupa un game de mare lupta. Niculescu va servi pentru set la 5-4.

11:00 Doua mingi de break a salvat Niculescu inainte de a se distanta pe tabela la 5-3.

10:53 Calin Ciorbagiu, antrenorul Monicai, a coborat la banca pentru a-i oferi acesteia cateva sfaturi. Ii cere sa fie mai concentrata pe mingile slice ale adversarei si sa aiba mai multa initiativa in momentele decisive ale game-urilor.

10:51 Niculescu trece pentru prima data la conducere (4-3) dupa ce a fructificat una dintre cele trei sanse de break din acest game al saptelea.

10:45 Game greu pentru Niculescu pe propriul serviciu. Aceasta revine de la 0-30 si egaleaza profitand de o eroare nefortata a adversarei (3-3).

10:32 Niculescu ataca la fileu o dreapta agresiva a adversarei si egaleaza pe tabela dupa un voleu reusit (2-2).

10:27 De la 0-30 Niculescu revine si obtine break-ul punand totodata primul game pe tabela in dreptul sau (1-2).

10:21 Niculescu isi pierde primul game de serviciu din acest meci si Ozaki se instaleaza la conducere (0-2).

10:10 Serveste Risa Ozaki in debutul meciului. Este ultimul sfert de finala de la Hobart.

Cap de serie numarul 3, Niculescu o intalneste pentru un loc in semifinale pe Risa Ozaki, o jucatoare din Japonia clasata pe locul 100 mondial si care a invins-o in optimi pe Lucie Safarova din Cehia.

Niculescu si Ozaki nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul mondial profesionist.

Pentru a ajunge in sferturi Niculescu le-a invins pe Jelena Jankovic si Kirsten Flipkens in meciuri de cate doua seturi.

Ozaki a jucat calificari pentru accederea pe tabloul principal de la Hobart, iar de fiecare data in primele doua tururi a revenit de la un set pierdut impunandu-se in decisiv la Kurumi Nara, respectiv Lucie Safarova.



Game cu Game Monica Niculescu in sferturi la Hobart