Tenis

O finala de cosmar pentru Monica Niculescu la dublu. Infrangere record in Era Open

Sursă foto: twitter.com

Monica Niculescu a jucat, sambata seara, cu trofeul de dublu pe masa la Wimbledon alaturi de taiwaneza Hao-Ching Chan, insa cele doua au fost pur si simplu spulberate de rusoaicele Ekaterina Makarova si Elena Vesnina, cu un 6-0, 6-0 nemaintalnit in vreo finala de dublu a Erei Open in tenis.

FINAL Niculescu/Chan - Makarova/Vesnina 0-6, 0-6 - click pentru streaming live

SET 2, 0-6 Un rever castigator in lung de linie pune capat disputei. Niculescu si Chan nu mai pot decat sa zambeasca, amar ce e drept, dar au jucat pana la urma o finala de Mare Slem. Una care nu va fi uitata prea curand si in care au fost invinse la zero in doar 54 de minute.

SET 2, 0-5 Doua mingi de break au ratat Niculescu si Chan in acest game sau, altfel spus, Makarova le-a anulat pe amandoua cu o prezenta intimidanta la serviciu.

SET 2, 0-4 Niculescu si Chan au avut minge de game pe serviciul jucatoarei din Taiwan, dar rusoaicele joaca in continuare de parca s-ar fi anuntat Apocalipsa.

SET 2, 0-3 Primul game in care Niculescu si Chan au fost aproape de obtinerea break-ului, dupa ce au condus cu 30-0 la un moment dat. Makarova si-a tinut pana la urma serviciul.

SET 2, 0-2 Un adevarat macel in aceasta finala feminina de dublu. Makarova si Vesnina joaca la un nivel incredibil, transformandu-le pe Niculescu si Chan in doua partenere de antrenament cu public.

SET 2, 0-1 Rusoaicele incep la serviciu si continua seria de game-uri castigate.

SET 1, 0-6 Primul set este adjudecat de Makarova si Vesnina cu un scor care ne scuteste de prea multe comentarii. 29 de minute pentru acest set dominat autoritar de rusoaice.

SET 1, 0-5 Continua galopul de sanatate al celor doua rusoaice. In continuare se lasa asteptat primul game pentru Niculescu si Chan. Poate jocul urmator cand va servi din nou Monica.

SET 1, 0-4 Chan rateaza forehand-ul in diagonala si se produce un nou break. Rusoaicele domina autoritar partida pana acum.

SET 1, 0-3 Cel mai rapid game de pana acum este castigat de Makarova si Vesnina pe serviciul celei din urma.

SET 1, 0-2 Niculescu isi pierde serviciul si Makarova/Vesnina se instaleaza la conducere. Inca un game care a avut nevoie de prelungiri.

SET 1, 0-1 Un prim game lung castigat de rusoaice in prelungiri. Se anunta o finala intinsa ca durata.

23:30 Incepe finala feminina de dublu cu Makarova la serviciu.

23:25 Dupa o asteptare de ore bune, cele patru finaliste au intrat pe teren pentru incalzire. Se joaca in regim de sala si nocturna, dupa ce acoperisul a fost tras la 11-11 in setul decisiv al finalei masculine de dublu. In cele din urma perechea Kubot/Melo a castigat, cu 13-11, dupa 4 ore si 39 de minute!

Perechea Niculescu/Chan va intalni in finala dublul formati din Ekaterina Makarova si Elena Vesnina, ambele din Rusia 

Partida va fi live text in aceasta pagina dupa ora 19:00. Inainte este programata finala feminina dintre Venus Williams si Garbine Muguruza (16:00), urmata de finala masculina de dublu.

INFO: Toate meciurile de la Wimbledon se pot viziona cu streaming live pe Betano.com, daca esti membru si detii un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei).



O finala de cosmar pentru Monica Niculescu la dublu. Infrangere record in Era Open