Tenis

Asa am trait Halep - Siniakova in finala improvizata de la Shenzhen

Sursă foto: Facebook Simona Halep Band

Sambata am transmis live text in aceasta pagina finala turneului de la Shenzhen, unde s-au infruntat principala favorita, Simona Halep, si detinatoarea titlului, Katerina Siniakova din Cehia. Meciul a avut loc in conditii speciale, fiind mutat intr-o sala improvizata din cauza ploii. S-a jucat fara spectatori si partida nu a fost televizata.

FINAL Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0

SET 3, 6-0 Victorieee! Halep castiga meciul si titlul in stil de mare campioana, ca o adevarata lidera mondiala!

SET 3, 5-0 Al treilea break in dreptul Simonei. Sa arunce cineva prosopul pentru Siniakova!

SET 3, 4-0 Halep isi face serviciul si se apropie de victorie. Siniakova este din ce in ce mai frustrata si comite numeroase erori nefortate.

SET 3, 3-0 Break la zero reusit de Halep. Lidera mondiala este pe val si controleaza din nou autoritar disputa.


Foto: facebook.com/ShenzhenOpenTennis

SET 3, 2-0 Game de serviciu adjudecat de Halep la 30 dupa cateva raliuri extrem de disputate. Jucatoarea noastra incepe excelent setul hotarator.

SET 3, 1-0 Halep intrerupe seria fabuloasa a cehoaicei si incepe decisivul cu break!

SET 2, 2-6 Vom avea decisiv, dupa ce Siniakova a castigat setul secund cu break. De trei ori si-a pierdut Halep serviciul in acest set.

SET 2, 2-5 Siniakova salveaza minge de break si se distanteaza pe tabela la un game de castigarea setului secund. Halep a lovit fileul de trei ori in acest game!

SET 2, 2-4 Halep isi pierde a doua oara consecutiv serviciul. Meciul se incinge dupa unul dintre cele mai disputate puncte ale finalei si Siniakova trage cu dintii sa ramana in meci. Sansa ei ar fi trimiterea partidei in decisiv.

SET 2, 2-3 Rebreak Halep! Jucatoarea noastra isi ia inapoi game-ul pierdut anterior.

SET 2, 1-3 Halep isi pierde in premiera serviciul dupa ce a condus cu 30-0! Au fost patru puncte la rand reusite de Siniakova.

SET 2, 1-2 Cehoaica si-a reglat serviciul in setul secund, dupa ce in prima mansa a fost depasita categoric de Halep la toate capitolele.

SET 2, 0-1 Siniakova conduce in premiera, dupa ce si-a adjudecat serviciul in debutul setului secund.

SET 1, 6-1 Game la zero si primul este este adjudecat autoritar de lidera mondiala. Un prim set incheiat dupa doar 26 de minute.

SET 1, 5-1 Inca un break reusit de Halep.

SET 1, 4-1 Halep ramane solida la serviciu. Pana acum nicio minge de break avuta de Siniakova.

SET 1, 3-1 Primul break al meciului este reusit de Halep. Doua erori nefortate la rand comise de Siniakova, iar la ultimul punct a comis o dubla greseala.

SET 1, 1-0 Halep castiga primul game al meciului. De vazut in ce masura conditiile indoor vor afecta calitatea jocului, niciuna dintre finaliste nefiind pregatita sa joace pe teren acoperit in aceasta perioada a anului.

UPDATE 12:46 Halep va incepe finala la serviciu.

UPDATE 12:45 Imgini din sala unde are loc meciul. Jucatoarele au iesit la incalzire si partida va incepe in curand.

UPDATE 11:40 Organizatorii au decis mutarea finalei undeva in sala, iar din aceasta cauza partida nu va fi televizata.

UPDATE 10:38 Ploua in continuare la Shenzhen. Spectatorii au parasit arena si nu sunt semne ca vremea va permite prea curand disputarea finalei.

UPDATE 9:55 Organizatorii au inceput uscarea terenului prin traditionala metoda a stergerii cu prosopul. Meciul asteptat sa inceapa la 10:45, daca nu va reincepe ploaia intre timp.

UPDATE 9:30 Halep a continuat sa se joace in ploaie si a schimbat cateva mingi cu un pusti din public.

UPDATE 9:15 Chiar daca ploaia nu s-a oprit, Halep a iesit pe teren si a lovit cateva mingi alaturi de antrenorul Darren Cahill spre incantarea fanilor chinezi aflati in tribune. Urmatoarea ora avansata de organizatori pentru startul meciului este 10:00.

Update, 8:05 Ploaia da peste cap planurile organizatorilor. Meciul nu va incepe mai devreme de ora 9:00, cand va fi oferita o noua instiintare oficiala.



Asa am trait Halep - Siniakova in finala improvizata de la Shenzhen