Tenis

Halep si Begu calificate in finala de dublu la Shenzhen

Sursă foto: twitter.com/travel4leisure2

Dupa ce s-au infruntat pentru un loc in finala de simplu, Simona Halep si Irina Begu au evoluat vineri si in semifinalele probei de dublu de la Shenzhen.

FINAL Halep/Begu - Blinkova/Geuer 6-2, 6-7 (4), 10-6

14:15 Simona Halep si Irina Begu se califica in finala probei de dublu la Shenzhen dupa o semifinala extrem de disputata. Fetele noastra au avut meciul in mana si il puteau inchide la 6-5 pe serviciul lui Begu. Adversarele au intors si au trimis partida in super tie-break unde, de la 0-3, Halep si Begu au castigat opt puncte la rand.

Adversarele din finala se vor decide in urma semifinalei a doua dintre Barbora Krejcikova/Lesley Kerkhove si Katerina Siniakova/Lidziya Marozava.

Halep trece de Begu si ajunge in finala la Shenzhen

SET 2, 6-7 Meciul ajunge in super tie-break dupa o revenire energica din partea perechii Blinkova/Geuer.

SET 2, 6-6 Blinkova si Geuer egaleaza printr-un break la zero.

SET 2, 6-5 Break pentru perechea noastra. Begu va servi in jocul urmator.

SET 2, 4-5 As din al doilea serviciu reusit de Blinkova. Revin la conducere cele doua.

SET 2, 3-4 Trei duble la rand comise de Geuer. Nici Begu/Halep nu inteleg ce se intampla si privesc mirate spre cealalta jumatate de teren. Break recuperat de Begu/Halep.

SET 2, 2-4 Moment de cadere in jocul lui Halep si Begu. Adversarele preiau conducerea cu break in fata.

SET 2, 2-2 Primul break al meciului pentru Blinkova si Geuer vine pe serviciul Irinei Begu, in pofida unui punct extrem de spectaculos salvat in extremis de jucatoare noastre.

SET 2, 1-0 Break obtinut de perechea romana la punctul decisiv.

SET 1, 6-2 Halep reuseste punctul meciului cu un lob castigator dupa un raliu de 17 lovituri. Trei mingi de set, toate ratate. Begu pune prima minge in teren, returul e afara si astfel se incheie primul set.

SET 1, 5-2 Begu e surprinsa pe calcaie in spatele terenului si deznodamantul setului se prelungeste. Begu va urma la serviciu.

SET 1, 5-1 Halep serveste toate punctele cu prima minge si astfel adjudecare game-ului devine o formalitate. Prima sansa la castigarea setului pentru Halep si Begu.

SET 1, 4-1 Blinkova serveste solid si o ajuta pe Geuer la fileu. Primul game in dreptul perechii ruso-germane.

SET 1, 4-0 Foarte bun jocul Simonei in apropierea fileului si un nou game este trecut pe tabela.

SET 1, 3-0 Al doilea break pentru fetele noastre, dupa ce Begu a insistat pe diagonala terenului pana mingea n-a mai revenit din terenul advers.

SET 1, 1-0 Halep si Begu incep meciul cu un break.



Halep si Begu calificate in finala de dublu la Shenzhen