Tenis

Asa am trait Halep - Osaka in turul 2 la Miami Open

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep a intalnit-o pe japoneza Naomi Osaka, vineri incepand cu ora 17:00, in turul 2 la Miami Open. Partida a fost live text in aceasta pagina.

FINAL Halep - Osaka 6-4, 2-6, 6-3

SET 3, 6-3 Un retur castigator ii aduce calificarea Simonei Halep in turul al 3-lea la Miami.

SET 3, 5-3 Halep isi castiga game-ul de serviciu si se apropie de victorie. Osaka va servi cu presiune pentru a ramane in meci.

19:52 Se reia meciul. Halep serveste cu mingi noi la 4-3 in decisiv.

19:48 Jucatoarele au revenit pe teren si este nevoie de incalzire pentru reluarea partidei. Halep va servi la adapostul unui break.

19:35 Potrivit informatiilor oficiale partida va fi reluata in zece minute, daca ploaia nu va mai interveni in aceasta ecuatie.

19:04 Meciul este suspendat pentru a doua oara. Jucatoarele se retrag din nou la cabine. La precedenta intrerupere jocul a fost reluat dupa mai putin de un sfert de ora fara a mai fi nevoie de incalzire, ceea ce a deranjat-o pe Halep, iar aceasta a pierdut setul secund.

19:02 Ploaia isi face din nou aparitia. Arbitra din scaun anunta ca meciul este intrerupt, insa jucatoarele raman pe teren in asteptare.

SET 3, 4-3 Break la zero Halep chiar inainte de schimbarea mingilor.

SET 3, 3-3 Incredibila faza. Halep comite dubla greseala la minge de break pentru Osaka. Apoi arunca racheta de pamant si din ricoseul rezultat este aproape sa o loveasca in fata.

SET 3, 3-1 Forehand-ul Simonei o scoate pe Osaka mult in exterior si o obliga pe japoneza sa trimita afara.

SET 3, 2-1 Halep reuseste break-ul din a patra incercare in acest game extrem de intens.

SET 3, 0-1 Japoneza isi castiga game-ul de serviciu, dar mai important de atat este statistica setului secund. Halep s-a prabusit practic la punctele castigate pe al doilea serviciu de la 90% la 36%.

SET 2, 2-6 Osaka egaleaza scorul la seturi dupa un nou break.

SET 2, 2-5 Halep si-a castigat game-ul de serviciu prin care a strans scorul la 2-4, dar imediat dupa Osaka a raspuns cu un game solid. Darren Cahill coboara la banca Simonei.

SET 2, 1-4 Reactie de orgoliu din partea lui Halep. Aceasta vine la fileu si face rost de o minge de break, dupa care inchide game-ul cu un forehand castigator. Un break din cele doua a fost recuperat.

SET 2, 0-4 Al doilea break reusit de Osaka si Halep arata o nervozitate contraproductiva.

SET 2, 0-2 Intreruperea a jucat in avantajul lui Osaka si aceasta reuseste break-ul la reluarea partidei.

SET 2, 0-1 Osaka isi castiga game-ul de serviciu, dar din pacate ploaia isi face din nou aparitia si arbitrul din scaun intrerupe partida. Jucatoarele se retrag la vestiare.

SET 1, 6-4 Halep inchide primul set in stil de mare campioana cu un game la zero pe propriul serviciu.

SET 1, 5-4 Halep profita de prima minge de break pentru a rupe in premiera echilibru. Osaka s-a asezat pe forehand, mingea a luat fileul si a iesit afara.

SET 1, 4-4 La 40-30 pe serviciul sau Halep beneficiaza de un retur putin afara trimis de Osaka.

SET 1, 3-4 Osaka ramane la conducere, dar Halep a fost cel mai aproape de obtine primul break al meciului.

SET 1, 3-3 Inca un game fara punct pierdut de Halep. Pana acum cele doua jucatoare au comis impreuna doar 11 erori nefortate.

SET 1, 2-3 Game la zero si pentru Osaka la serviciu.

SET 1, 2-2 In continuare Halep serveste ideal si nu cedeaza decat un punct adversarei. Nicio minge de break pana acum.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga la zero primul game de serviciu. Intre timp cerul s-a limpezit la Miami si soarele straluceste cu putere.

17:09 A inceput meciul cu Osaka la serviciu.

17:03 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire. Partida va incepe in cateva minute. Cerul de la Miami este in continuare acoperit si exista amenintare de ploaie.

Va fi doar a doua intalnire intre Halep si Osaka, dupa ce in 2016 jucatoarea noastra castiga in trei seturi la Roland Garros.

Halep are 12-5 record persona la Miami unde cel mai departe a ajuns in sferturile de finala. In 2017 Halep are doar sase meciuri jucate (3-3).

Osaka n-a castigat niciuna dintre cele cinci partide disputate contra jucatoarelor din topul 10 mondial.



Asa am trait Halep - Osaka in turul 2 la Miami Open