Tenis

Jucatoare britanica de tenis vrea sa se angajeze vanzatoare in supermarket

Sursă foto: https://twitter.com/_TennisCoaching/

Actuala pandemie de coronavirus ii forteaza pe cei cu resurse limitate sa se gandeasca la variante de reconversie profesionala.

Daca atletii de prim rang ai lumii isi permit sa stea acasa avand la dispozitie o zestre financiara impresionanta, si nu dam nume pentru a nu arata cu degetul pe nimeni, sportivii mai slab cotati si care traiau exclusiv din sport de pe o zi pe alta se gandesc sa faca altceva in aceasta perioada pentru a-si castiga painea.

Este si cazul britanicei Naomi Broady, o jucatoare de tenis in varsta de 30 de ani si care la momentul suspendarii competitiilor ocupa locul 499 mondial.

”Tenisul este un sport individual şi aşa câştigăm bani, dacă nu jucăm, nu obţinem bani, e foarte simplu. M-am gândit să fac altceva, să lucrez la un supermarket”, a spus Broady, anunta BBC.

ATP si WTA au anuntat prelungirea suspendarii competitiilor pana la data de 13 iulie, insa nimic nu e sigur in aceste vremuri de incertitudine.Jucatoare britanica de tenis vrea sa se angajeze vanzatoare in supermarket