Tenis

Jaqueline Cristian produce surpriza si o elimina pe Sorana Cirstea la Bucuresti

In cel mai asteptat meci din primul tur al turneului WTA de la Bucuresti, Jaqueline Cristian a eliminat-o pe Sorana Cirstea, favorita numarul cinci a competitiei.

Cristian s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-2, dupa un meci de peste doua ore care aproape a umplut centralul improvizat de la Arenele BNR.

Cirstea a inceput mai bine meciul si a condus, cu 3-0, dupa care a urmat o serie incredibila din partea lui Cristian, jucatoare care a intors spectaculos scorul in favoarea sa dupa cinci game-uri la rand. In cele din urma Cristian si-a trecut setul in cont, cu 6-4.

Seria pozitiva a lui Jaqueline a continuat si in debutul setului secund, cand a condus cu 1-0 si a avut 40-15 pe serviciul Soranei.

Cirstea a salvat sansele de break, a egalat si apoi s-a distantat decisiv la 4-1. Sorana a egalat scorul la seturi dupa un 6-4, astfel ca s-a ajuns in decisiv.

Jaqueline Cristian a fost jucatoarea mai proaspata din punct de vedere fizic in setul al treilea, pe care l-a dominat aproape in totalitate impunandu-se cu 6-2.



Jaqueline Cristian produce surpriza si o elimina pe Sorana Cirstea la Bucuresti