Tenis

Ion Tiriac despre Simona Halep: ”In 2019 si-a pus cireasa pe tort. Sa speram ca mai are vreo zece”

Omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit inca o data despre performanta Simonei Halep in 2019 de a castiga Wimbledonul, unul dintre cele mai prestigioase turnee din lumea tenisului.

Simona Halep e un lucru pe care Romania nu l-a mai avut. Grand Slam-uri am mai avut, iar domnul monstru Nastase exista. Nu poti sa ignori un om care a avut sapte Grand Slam-uri, plus cinci Masters-uri si asa mai departe. Noi uitam cine a fost Ilie Nastase, uitam si ca Romania a mai avut si trei finale de Cupa Davis”, a declarat Ion Tiriac.

”Iar Simona Halep, ca a castigat Roland Garros anul trecut, a fost o mare performanta. Insa Wimbledonul, si pentru mine personal, iar dintre toti elevii mei a fost unul singur care a facut, Boris, si Ivanisevic fara sa stie de ce. Simona Halep cu Wimbledonul cred ca si-a pus cireasa pe tort si sa speram ca mai are vreo zece cirese pe undeva prin buzunar.

”Eu nu sunt nici menajerul ei, nici antrenorul ei, iar eu eram un pic mai strict in relatiile mele cu jucatorii decat cred ca ar fi putut Simona suporta”, a mai declarat Ion Tiriac.Ion Tiriac despre Simona Halep: ”In 2019 si-a pus cireasa pe tort. Sa speram ca mai are vreo zece”