Tenis

Ion Tiriac despre Simona Halep: ”Are un mare handicap”

Sursă foto: https://twitter.com/sports_popdot/

Omul de afaceri Ion Tiriac a abordat, joi seara, intr-o emisiune de televiziune mai multe subiecte printre care si cel al prezentei Simonei Halep in fruntea tenisului mondial.

"Simona Halep este un fenomen anormal intr-o tara unde ai ceva traditie, si sa ne gandim la Nastase, la Ruzici la Cupa Davis, dar nu ai o baza. Federatia Romana de Tenis nu are nici 2000 de copii legitimati la ora actuala. Halep a devenit de departe cel mai cunoscut roman pe Mapamond", a declarat Tiriac la Antena 3.

"A stat un an si ceva numarul unu in lume, dar sa stai atata vreme acolo nu inseamna ca ai castigat-o la Loto. Si daca a cazut pe trei ce se intampla? Si daca ajunge pe 33 ce se intampla? De Simona Halep sa vorbeasca cineva dupa ce are 30 de meciuri jucate anul acesta. Anul trecut spatele i s-a rupt, a venit Craciunul, e viata ei pana la urma", a mai spus Tiriac.

"Si daca eu nu pot sa-mi dau cu presupusul, si aici sunt arogant, ca i-am avut pe toti cu exceptia lui Nastase, care era al poporului, i-am avut pe Vilas, pe Ivanisevic, pe Safin, pe Becker si i-am facut mari. Lasati-o sa se antreneze poate chiar trei ore pe zi si nu doua, sa joace. Daca joaca 30 de meciuri atunci putem sa stam de vorba. Ea are si un mare handicap: e prea talentata. Cand esti prea talentat nu mai stii sa te focusezi pe o singura treaba. Uitati-va la Tanase sau Nastase cum il cheama (n.a. - Ilie Nastase). Sa ne bucuram de ea ca e prima, a 7-a sau a 9-a", a concluzionat Ion Tiriac.



Ion Tiriac despre Simona Halep: ”Are un mare handicap”