Indian Wells

Turneul de la Indian Wells a fost anulat. Jucatorii sunt nemultumiti

ATP si WTA au anuntat anularea turneului de la Indian Wells care urma sa se dispute in perioada 11-22 martie in statul american California.

"Departamentul de Sănătate Publică din Riverside County a declarat o urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley după confirmarea unui caz local de coronavirus (COVID-19). Ca urmare, BNP Paribas Open nu va avea loc din cauza îngijorărilor privind coronavirusul şi pentru securitatea participanţilor şi spectatorilor. Această decizie a fost luată în urma sfaturilor profesioniştlor din medicină, Centrului de Control al Bolilor şi Statului California”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Tommy Haas, directorul turneului, a declarat ca se analizeaza posibilitatea reprogramarii Indian Wells intr-o alta perioada calendaristica.

Simona Halep a fost prevazatoare si a anuntat dinainte ca nu participa din cauza unei accidentari.

Mai multi jucatori si jucatoare si-au manifestat nemultumirea ca au aflat de pe retelele de socializare de hotararea anularii turneului de la Indian Wells.

"Nu e un semn bun pentru circuit că turneul de la Indian wells a fost anulat pentru un caz de coronavirus în Cachella Valley”, a comentat spre exemplu Jamie Murray.

”Sa aflam de pe retelele de socializare si chiar WhatsApp e aiurea...”, a scris si Diego Schwartzman.



Turneul de la Indian Wells a fost anulat. Jucatorii sunt nemultumiti