Indian Wells

Simona Halep si Darren Cahill au avut momentul lor in timpul meciului cu Serena Williams

De doua ori a solicitat Simona Halep ajutorul lui Darren Cahill pe parcursul meciului cu Serena Williams din sferturile turneului de la Indian Wells.

Cahill a avut cate o interventie pe fiecare set, iar sfaturile acestuia s-au vazut puse in practic in special in primul act. Halep a revenit atunci la 4-5 cu doua game-uri la rand.

In setul al doilea, jucatoarea noastra nu a mai recuperat decat un game, insa a reusit sa zambeasca aratand ca dincolo de conectarea la meci ramane un om extrem de placut.

Darren Cahill a avut rolul lui pentru aceasta atmosfera si australianul a surprins-o pe Halep cu o replica la care aceasteia nu i-a mai ramas decat sa rada. "Hai, da-mi un cartonas rosu!", i-a spus Cahill Simonei la a doua lui interventie.

"Serena este un oponent al naibii de bun", a continuat Cahill, dupa care a intrebat-o pe Halep daca poate forta mai mult. Halep i-a raspuns ca nu, iar Cahill a continuat sa fie intelegator: "nicio problema, concentreaza-te mai mult pe ea, nu pe public, nu pe noi, si incearca sa mentii ritmul".

Halep a luat un game la zero dupa dialogul cu Cahill, dupa care n-a mai avut ce face in fata serviciului Serenei si meciul s-a incheiat.



Simona Halep si Darren Cahill au avut momentul lor in timpul meciului cu Serena Williams