Indian Wells

Simona Halep merge in sfeturi la Indian Wells. Meci cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells dupa un meci de 46 de minute cu Barbora Strycova, jucatoare care a abandonat in debutul setului al doilea din cauza unor probleme de sanatate. Halep conducea in momentul retragerii adversarei sale cu 6-3, 1-0.

"A fost un start bun pentru mine, am castigat primul set. Conditiile sunt dificile, grele. Am jucat doua meciuri pe vreme friguroasa, iar acum conditiile s-au schimbat. Mi-am ajustat jocul la conditiile meteo. Am cautat sa fac mai putine greseli si sa tin mingea in teren. Mi-ar face placere sa joc impotriva Serenei. Este cea mai buna jucatoare din lume. Voi intra pe teren si voi lupta contra ei", a declarat Halep la cald dupa meciul cu Strycova.

Halep a inceput meciul cu un break, dar a pierdut apoi trei game-uri la rand. De la 1-3 au urmat sase game-uri consecutive adjudecate de Halep si meciul s-a incheiat dupa ce Strycova si-a dat seama ca nu mai poate mentine ritmul.

In pauza dintre seturi jucatoarea din Cehia a avut parte de un consult amanuntit din partea medicilor, dar a revenit pe teren pentru a-si da singura seama ca nu se simte in stare pentru a continua.

Cele doua jucatoare au comis numeroase erori nefortate, capitol la care cehoaica a condus cu 26-16.

Halep joaca in sferturi cu Serena Williams, care a trecut tot miercuri dimineata de Katerina Bondarenko,6-2 6-2.

FINAL Halep - Strycova 6-3, 1-0 abandon

SET 2, 1-0 Game alb de serviciu pentru Halep, dar Strycova nu mai poate continua si abandoneaza dupa 45 de minute de la startul partidei.

02:01 Se reia meciul cu Halep la serviciu.

01:58 Jucatoarea din Cehia acuza probleme medicale si primeste ingrijiri. Aceasta este consultata de medicul turneului si ii este luata tensiunea arteriala. De asemenea, Strycova este ascultata cu stetoscopul la plamani. De cealalta parte a terenului, Darren Cahill ii explica Simonei Halep ce are de facut mai departe.

SET 1, 6-3 Minge de set Halep pe serviciul advers. Strycova urca la fileu, dar trimite putin afara. Set Halep!

SET 1, 5-3 Halep inchide game-ul in prelungiri cu un forehand castigator. Strycova revenise de la 15-40 profitand si de o dubla eroarei a Simonei, a doua in acest meci.

SET 1, 4-3 Doua mingi de break ratate de Halep, dar jucatoarea noastra returneaza fabulos si nu o mai iarta pe cehoaica la a treia sansa de a castiga contra serviciului.

SET 1, 3-3 Halep revine de la 1-3 si pune lucrurile in ordine pe teren. A contat si venirea lui Cahill la banca, iar sfaturile acestuia au fost imediat puse in aplicare.

SET 1, 2-3 Scurta incercata de Strycova. Mingea se opreste in fileu si Halep are minge de re-break. Dupa un schimb lung Strycova trimite putin afara si Halep isi ia inapoi break-ul cedat anterior. Darren Cahill coboara la banca Simonei.

SET 1, 1-3 Strycova are minge de break dupa ce Halep a condus cu 30-15. Doua erori nefortate comise de Halep si cehoaica se distanteaza pe tabela. Totul s-a rupt in acest game dupa un punct extrem de disputat pierdut de Halep. Al treilea punct de moral ratat de jucatoarea noastra in acest meci. Halep arata nerabdare in joc.

SET 1, 1-2 Se enerveaza Halep dupa ce trimite in fileu o minge usoara cu dreapta. Muncise extrem de mult pentru a recupera pozitia in teren la un lob. Strycova inchide game-ul cu un serviciu as si trece la conducere.

SET 1, 1-1 Multe greseli pentru Simona in primul game de serviciu si Strycova obtine break-ul la zero.

SET 1, 1-0 Doua sanse de break pentru Halep inca din primul game. A fost o dubla eroare comisa de Strycova si cehoaica trimite afara. Break Halep si se aud primele incurajari din tribuna: "Simona, Simona".

01:17 Revine Halep pe teren si meciul va incepe cu Strycova la serviciu.

01:13 Halep isi intrerupe incalzirea pentru a merge la vestiar.

01:10 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire. Halep are 5-5 record in 2016, iar la Indian Wells a castigat 15 din cele 19 meciuri disputate, ultimele opt la rand fiind detinatoarea titlului.

00:58 S-a incheiat meciul dintre Lopez si Bautista Agut cu victoria primului dintre acestia. Un meci de trei seturi intins pe durata a 3 ore si 16 minute!

00:02 Asteptarea se prelungeste dupa ce Bautista Agut castiga la tie-break, cu 12-10, setul secund al meciului cu Lopez. Acesta din urma a servit pentru meci la 10-9, dar a ratat oportunitatea. Urmeaza setul decisiv intr-un meci care se disputa de aproape 2 ore si jumatate.

23:15 In meciul Lopez-Bautista Agut, partida care precede intalnirea Halep-Strycova, Lopez are un set si un break avans in al doilea.

Meciul celor doua este programat pe terenul 3 dupa doua partide din turneul masculin, ceea ce inseamna ca va incepe undeva dupa ora 23:00.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de doua ori pana acum impartindu-si victoriile cu acelasi scor, 6-1, 6-4.

Strycova a castigat in calificari la Paris in 2010, Halep s-a revansat in 2014 la Beijing.



Simona Halep merge in sfeturi la Indian Wells. Meci cu Serena Williams