Indian Wells

Simona Halep s-a enervat pe antrenor in timpul finalei de la Indian Wells: "Asta vrei tu sa fac eu? Misto..."

Simona Halep a aratat inca o data ca este o jucatoare foarte independenta. In ciuda momentelor foarte dificile prin care a trecut in finala castigata de la Indian Wells, l-a chemat o data pe antrenorul sau, Victor Ionita, iar cand a facut-o mai rau s-a enervat.

Halep a fost condusa cu un set in finala contra Jelenei Jankovic de la Indias Wells, iar in mansa a doua jucatoarea noastra a fost la un pas sa piarda partida atunci cand adversara sa a servit pentru meci la 5-4.

A luat insa setul al doilea si a trimis finala in decisiv. Abia in setul al treilea, Halep l-a chemat pe Ionita pentru sfaturi, in timp ce Jankovic o facuse deja de cel putin patru ori cu antrenorul sau.

In ciuda nevoii de a primit un sfat pertinent, Halep nu a reusit decat sa se enerveze cu Ionita. Asa cum l-am mai auzit de cateva ori si in meciurile anterioare, Ionita i-a spus Simonei Halep sa stea langa linie pentru a dicta punctul. Cand a auzit indicatiile, Halep a replicat nervoasa:

"Asta vrei tu sa fac eu? Misto... Si eu vreau sa ma incurajati mai tare si sa tipati pe acolo. Astia de tipa sint doar ai ei. E greu, dar ma rog, e ok.. E in regula", a spus Simona Halep.

Dupa aceea a continuat jocul bun si a luat meciul, insa in aceasta finala a fost mai mult decat clar ca Victor Ionita nu o ajuta prea mult. 



Simona Halep s-a enervat pe antrenor in timpul finalei de la Indian Wells: "Asta vrei tu sa fac eu? Misto..."