Indian Wells

Simona Halep regreta abandonul Serenei Williams: "Nu sunt bucuroasa, dar nici trista"

Simona Halep s-a calificat fara lupta in finala de la Indian Wells (duminica, ora 20:00) si spune ca si-a dorit mult sa o reintalneasca pe Serena Williams dupa finala pierduta in fata acesteia la Turneul Campioanelor din noiembrie trecut.

"Este foarte greu pentru ea ca a fost nevoita sa abandoneze. Stiu cum este cand esti accidentat. Este dificil sa intri pe teren si sa joci. Este periculos si trebuie sa ai grija de tine", a spus Halep, informeaza site-ul WTA.

"Nu pot fi fericita, dar nici trista. Trebuie doar sa ma gandesc ca va fi o alta finala si trebuie sa raman concentrata pentru a incerca obtinerea titlului", a adaugat Halep.

Jucatoarea noastra nu si-a ascuns nerabdarea de a o reintalni pe Serena Williams.

"Inca de acum doua zile cand am trecut de sferturi am fost nerabdatoare sa joc impotriva ei. Dupa primul meu meci aici mi-am zis ca trebuie sa joc cu Serena in semifinale, asa ca am asteptat aceasta intalnire. Niciodata insa nu stii ce se poate intampla", a mai spus Halep.

Despre meciul cu Jelena Jankovic din finala de duminica, Halep a spus ca se asteapta la o partida dificila.

"Este o jucatoare puternica, un adversar dificil. Am jucat multe meciuri impotriva ei si fiecare a fost greu. Stiu ca trebuie sa alerg mult, sa lovesc puternic si sa fiu agresiva. Trebuie sa raman concentrata la fiecare punct, pentru ca ea va lupta pana la final. Sunt pregatita sa joc impotriva ei si ma voi lupta pentru titlu", a completat Halep.

Finala dintre Simona Halep si Jelena Jankovic este programata duminica seara in Romania de la ora 20:00.



Simona Halep regreta abandonul Serenei Williams: "Nu sunt bucuroasa, dar nici trista"