Indian Wells

Simona Halep, ne jucam de-a „uite-o, nu-i” si la Indian Wells?

Sursă foto: Indian Wells

Simona Halep si-a aflat vineri dimineata adversara din turul al doilea de la turneul american Indian Wells.

Halep va juca sambata contra jucatoarei Donna Vekic din Croatia, o jucatoare aflata pe locul 86 WTA.

Vekic a trecut in turul 1 de Alison Riske, cu scorul de  6-3, 7-6 (7-2).

Simona o conduce pe croata la meciurile directe. Ele au jucat o singura data, in anul 2013, la US Open. Romanca a trecut in doua seturi, 6-2 6-1, de Vekic, intr-o partida contand pentru turul al doilea. 

Halep a castigat Indian Wells in 2015, dar in prezent este macinata de tot felul de probleme, iar jocul ei nu poate fi considerat previzibil si nici de incredere din nici un punct de vedere.

Turista de lux in 2017

Ajunsa aproape o turista de lux, ea poate oricand sa ajunga la varful unui turneu daca nu intalneste adversare de top 10, dar poate la fel de bine sa fie eliminata de sportive de la periferia top 50 sau top 100.

In 2017, Halep are bilant negativ, 2 victorii si 3 infrangeri. La St. Petersburg, primul turneu la care a participat, a fost eliminata in sferturile de finala de Natalia Vikhlyantseva (Rusia, loc 115), la Australian Open a plecat acasa in turul 1 data afara de Shelby Rogers (SUA, loc 52), iar la Shenzhen a fost invinsa in turul 2 de Katerina Siniakova (Cehia, loc 52).

A sasea sansa la Indian Wells

Desi este favorita numarul 4 pe tablou, jucătoarea noastră este privita abia cu a sasea sansa de a castiga trofeul la Indian Wells, de casa de pariuri online Betano.com. Ea are cota de 15,00 pentru a castiga anul acesta titlul de Masters american si cota 4,00 sa isi castige sfertul de tabolu.

In meciul cu Vencik are cota de 1,22 la victorie, dar stiind cat de imprevizibila este, cota croatei de peste 4,00 pare mult mai atractiva pentru un „hit and run”.



Simona Halep, ne jucam de-a „uite-o, nu-i” si la Indian Wells?