Indian Wells

Serena Williams si-a aratat respectul pentru Simona Halep si suporterii romani

Serena Williams demonstreaza ca ramane o mare campioana si in afara jocului de tenis prin gesturi mici, dar care cantaresc enorm in planul uman al sportului.

Invingatoare fara drept de apel in fata Simonei Halep pentru a saptea oara in opt meciuri directe, Williams a aratat ca o respecta foarte mult pe jucatoarea noastra.

S-a simtit acest lucru de la prima minge a meciului, o minge atacata de Williams la fileu dupa un prim serviciu care a intrat adanc in terenul Simonei.

La strangerea de mana de final, unde majoritatea jucatoarelor din circuit arata o raceala infioratoare in cele mai multe dintre ocazii, Williams a privit-o cu respect pe Halep si i-a adresat un mare: "multumesc!".

Aceasta in conditiile in care, sa recunoastem, Halep nu a jucat nici pe departe cel mai bun tenis din cariera, dar a jucat cel mai bun tenis al sau in acest moment al anului 2016, iar Williams stie cel mai bine ca pentru o jucatoare de top este cel mai greu sa ramai in top decat sa ajungi pana acolo.

"E o jucatoare foarte periculoasa si are tot ce trebuie pentru a fi cea mai buna. Stiam ca trebuie sa joc foarte bine", a declarat Williams despre Halep la interviul luat la cald pe teren dupa finalul meciului.

Aceasta a avut cateva cuvinte si pentru fanii romani ai Simonei Halep, cei care au dominat fondul sonor pe durata intalnirii.

"Sunt multi romani aici (n.r. - arata spre inaltul tribunei). Imi pare rau baieti (n.r. - zambeste)", a spus Serena Williams.



Serena Williams si-a aratat respectul pentru Simona Halep si suporterii romani