Indian Wells

Rezumat Monica Niculescu - Serena Williams (video). John McEnroe imita si nu intelege lovitura unica a romancei

Monica Niculescu a facut un meci eroic contra Serenei Williams, sambata dimineata la Indian Wells. Iata imaginile video. La secunda 29, dupa un stop excelent al Monicai Niculescu, fosta legenda a tenisului american John McEnrone imita in tribune lovitura unica executata de romanca. Langa el, patronul turneului Indian Wells, Larry Ellison, este la fel de "in ceata".

Monica Niculescu a adus-o in lacrimi pe Serena Williams

Aflata pentru prima data fata in fata cu Serena Williams, liderul tenisului mondial feminin, Monica Niculescu a realizat un meci mare pe arena centrala de la Indian Wells, aducand-o in lacrimi la propriu pe Williams. Dupa mai bine de doua ore de joc americanca s-a impus, cu 7-5, 7-5, la capatul unui joc in care s-a intrecut pe sine in erori nefortate, iar strangerea de mana rece de la final a aratat cat de mult a fost chinuita Serena in acest meci de o Monica Niculescu care s-a autodepasit. Pentru Williams a fost primul meci la Indian Wells dupa un boicot de 14 ani, iar emotia revenirii este posibil sa-si fi spus cuvantul in evolutia americancei. Serena joaca in turul 3 cu Zarina Dyas din Kazahstan si in semifinale poate da peste Simona Halep, daca ambele ajung pana acolo.

?Monica Niculescu a inceput foarte bine meciul cu Williams, reusind un break, dupa care s-a distantat la 2-0. Nu mult a lipsit ca jucatoarea noastra sa aiba chiar 3-0 pe tabela, irosind mai multe sanse de break in al treilea game.

Serena Williams a acuzat din plin emotia revenirii in turneul de la Indian Wells si a gresit numeroase mingi de altfel usoare in alte conditii pentru lidera mondiala.

Williams a preluat in premiera conducerea la 3-2, dar nu a reusit sa mentina avantajul. Niculescu a egalat, a reusit un nou break si s-a distantat la 5-3.

Lidera mondiala a fost astfel obligata sa serveasca pentru ramanerea in set, ceea ce a si facut, insa Niculescu a avut la 5-4 sansa castigarii primului set.

Jucatoarea noastra nu a reusit sa valorifice sansa propriului serviciu, iar Williams a castigat primul set dupa o ora agonizanta de joc, cu numeroase erori si schimbari de conducere.

Un prim set in care Williams a comis un numar dublu de erori nefortate (30), iar Niculescu nu a reusit decat o singura minge direct castigatoare spre deosebire de cele 22 ale adversarei.

Niculescu a inceput setul al doilea cu un break, dar Williams a raspuns repede cu un game la zero pe serviciul Monicai si a refacut echilibrul (1-1).

Williams s-a aflat tot timpul cu un game in fata, dar Niculescu si-a pastrat calmul si a egalat de fiecare, salvand doua mingi de meci la 4-5 spre disperarea americancei.

La 6-5 Williams a avut alte doua mingi de meci, fructificand-o pe a doua pentru a pune capat unui meci de peste doua ore.

[news-112936]



Rezumat Monica Niculescu - Serena Williams (video). John McEnroe imita si nu intelege lovitura unica a romancei