Indian Wells

Probleme pentru Halep la Indian Wells. Cum a linistit-o Cahill

Sursă foto: twitter.com/aceingautism

Simona Halep marturiseste intr-un interviu ca a avut dificultati de adaptare la primul contact cu suprafata de joc de la Indian Wells, turneul WTA Premier Mandatory pe care il incepe in postura de principala favorita.

“Eram putin suparata cand am venit la Indian Wells. Nu simteam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a spus . Nu simt nicio presiune de cand am devenit lider mondial. Imi place sa fiu pe cea mai inalta treapta in ierarhia mondiala si bineinteles ca asteptarile sunt mai mari acum”, a spus Halep.

“Vreau sa-mi imbunatatesc in continuare jocul si nu ma mai gandesc la clasament. Ma antrenez pentru a castiga un Grand Slam si alte titluri. Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu exista. E putin ciudat. Am invatat ca sunt capabila sa fac lucruri marete si, desi am visat mereu sa ajung numarul unu, niciodata n-am crezut suta la suta ca e posibil. A fost o eliberare dupa ce am reusit”, a adaugat Halep.

Simona Halep incepe direct in turul doi la Indian Wells si o va intalni pe Krystina Pliskova din Cehia, cea care in runda inaugurala a eliminat-o pe chinezoaica Ying Ying Duan dupa un meci de doua seturi.



Probleme pentru Halep la Indian Wells. Cum a linistit-o Cahill