Indian Wells

ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams. Mult asteptata partida nu a mai avut loc din cauza abandonului Serenei Williams. Aceasta a acuzat dureri la genunchi si a preferat sa se retraga fara sa joace nici macar o singura minge.

LIVE Halep - Serena Williams. Halep castiga prin abandonul adversarei si se califica in finala cu Jelena Jankovic

[news-113082]

6:10 Simona Halep nici nu s-a mai deplasat de la hotel spre arena centrala de la Indian Wells, jucatoarea noastra fiind instiintata dinainte ca meciul nu va mai avea loc. Serena Williams de altfel a intrat pe teren intr-un echipament lejer de antrenament.

6:09 Serena Williams a aparut pe teren pentru a-si anunta abandonul: "Am revenit dupa 14 ani aici unde am amintiri foarte frumoase. Cu siguranta la anul voi reveni aici". Williams a mai spus ca durerile la genunchi au aparut inca de acum cateva zile.

6:06 In asteptarea meciului dintre Halep si Williams pe retelele de socializare a aparut un anunt potrivit caruia Serena va face un anunt in fata publicului de la Indian Wells despre retragerea sa din turneu.

6:00 Jelena Jankovic o invinge pe Sabine Lisicki si va juca, dupa cinci ani, din nou in finala de la Indian Wells. A fost 3-6, 6-3, 6-1 pentru fosta lidera mondiala.

5:10 Prima semifinala in care se intalnesc Jelena Jankovic si Sabine Lisicki este in plina desfasurare. Lisicki a castigat primul set, cu 6-3, iar in al doilea Jankovic este aproape de a trimite meciul in decisiv. In cele din urma Jankovic raspunde cu acelasi scor, 6-3, si meciul celor doua intra in decisiv.

Cea mai asteptata partida a turneului californian a fost programata ultima pe arena centrala vineri seara in SUA nu mai devreme de ora locala 20:00, ceea ce inseamna sambata dimineata 5:00 in Romania.

Asadar, Simona Halep o infrunta pe lidera mondiala Serena Williams pentru un loc in finala de la Indian Wells sambata dimineata cu incepere de la ora 5:00, meciul fiind live text aici pe Onlinesport.ro

Halep a ajuns pentru al doilea an consecutiv in semifinalele de la Indian Wells dupa ce le-a invins pe Daria Gavrilova, Varvara Lepchenko, Karolina Pliskova si Carla Suarez Navarro.

Serena Williams a avut parte de un prim meci extrem de dificil al revenirea in California contra Monicai Niculescu, in fata careia s-a impus cu mari emotii in doua seturi.

Halep si Serena au jucat ultima data la Turneul Campioanelor, in finala, cand sportiva din SUA a castigat categoric. Anterior Halep se impusese in faza grupelor si avusese in mana elimnarea americancei daca pierdea in doua seturi in fata Anei Ivanovic. Halep a jucat atunci corect si astfel a tras-o dupa ea pe Serena in semifinale.



ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!