Indian Wells

Asa am trait Simona Halep cu Caroline Dolehide in turul 3 la Indian Wells

Sursă foto: Twitter.com

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Indian Wells, a revenit pe teren duminica noapte contra lui Caroline Dolehide, jucatoare beneficiara a unui wild card.

FINAL Halep - Dolehide 1-6, 7-6, 6-2

SET 3, 6-2 Halep inchide meciul cu un forehand castigator. Simona va juca in optimi contra chinezoaicei Qiang Wang, locul 55 mondial.

SET 3, 5-1 Trei retururi la rand trimise afara de Dolehide si Halep inchide game-ul de serviciu la zero.

SET 3, 4-1 Break Halep dupa o dubla greseala comisa de Dolehide. Americanca isi pierde complet busola.

SET 3, 3-1 Halep isi pierde incredibil serviciul dupa ce pune o scurta...cam lunga si la care Dolehide a ajuns fara probleme.

SET 3, 3-0 Retur formidabil cu retur pe linie pus de Halep si aceasta isi trece in cont al doilea break in decisiv.

SET 3, 2-0 Moment favorabil pentru Halep care isi mentine serviciul.

SET 3, 1-0 Halep incepe ideal cu un break.

Tie-break: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3, 7-3. Un set de o ora si trei minute adjudecat de Halep.

SET 2, 6-6 Avem pana la urma tie-break dupa ce Dolehide isi tine inca o data serviciul.

SET 2, 6-5 Americanca risca totul pe lovitura de forehand si de aceasta data greseste. Halep revine la conducere si mai are o sansa de a inchide setul.

SET 2, 5-5 Dolehide revine pentru a doua oara de la 15-30 si trimite setul in prelungiri.

SET 2, 5-4 Halep rateaza sansa de a inchide setul pe serviciu. Dolehide gaseste terenul din toate unghiurile posibile si imposibile ale terenului.

SET 2, 5-3 Meciul se aspreste si Halep face un nou pas spre castigarea setului cu un nou break. Dolehide si-a pierdut consistenta la serviciu aratata in primul set.

SET 2, 4-3 Dolehide isi ia rapid inapoi break-ul dupa un punct in care a luat-o la tinta pe Halep aflata in apropierea fileului.

SET 2, 4-2 Primul break pentru Halep in acest meci vine intr-un game in care jucatoarea noastra a revenit de la 15-40. Dolehide a pierdut pe mana propriilor erori nefortate. Abia din a opta incercare Halep a doborat serviciul advers.

SET 2, 3-2 Halep revine la conducere si solicita interventia lui Darren Cahill la banca in pauza dintre game-uri. De departe cel mai lung discurs tinut vreodata de Cahill de cand o antreneaza pe Halep.

SET 2, 2-2 Dolehide isi tine serviciul fara probleme. Halep n-a gasit nici de aceasta data calea spre break.

SET 2, 2-1 Halep serveste sub mare presiune si salveaza sase mingi de break intr-un game maraton de aproape opt minute. In cele din urma Halep si-a adjudecat game-ul si a revenit la conducere.

SET 2, 1-1 O noua sansa de break ratata de Halep, a sasea in acest meci. Dolehide isi tine serviciul.

SET 2, 1-0 Halep trece in premiera la conducere in acest meci dupa o lovitura castigatoare.

SET 1, 1-6 Dolehide inchide setul cu o lovitura formidabila din alergare. Un passing shot cu reverul in lung de linie pe un atac ezitant al Simonei. Niciun break Halep in primul set, in care jucatoarea noastra a comis doar trei erori nefortate.

SET 1, 1-5 Al doilea break reusit de Dolehide. Acesta face pasul in fata si inchide punctul la 40-30 cu un voleu castigator. Halep ratase la 30-30 o scurta.

SET 1, 1-4 Dolehide serveste in continuare extrem de puternic si precis. Un game la zero si Halep regreta cu siguranta mingile de break irosite in game-ul inaugural.

SET 1, 1-3 Halep salveaza doua mingi de 4-0 pentru Dolehide si pune primul game pe tabela dupa 23 de minute de la startul meciului.

SET 1, 0-3 Al treilea game la rand pierdut de Halep. Americanca a avut 40-0 pe propriul serviciu, dupa care a cedat un singur punct. Halep deocamdata nu stie cum sa o joace pe aceasta Dolehide.

SET 1, 0-2 Dolehide isi trece in cont break-ul profitand de prima oportunitate. Halep n-a servit prea bine si pare ca nu si-a gasit ritmul in fata unei adversare despre care a cautat referinte pe internet inaintea meciului.

SET 1, 0-1 Cinci mingi de break salvate de Dolehide in acest prim game, doua dintre acestea cu netul. Dupa mai bine de zece minute, Dolehide castiga primul joc al meciului. Statistica arata ca Halep n-a pierdut niciodata la Indian Wells in afara unei jucatoare din afara topului 30 mondial.

1:32 Incepe meciul cu Dolehide la serviciu.

1:25 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.


Clasata pe locul 165 WTA, Caroline Dolehide va juca pentru prima data in cariera impotriva Simonei Halep.

Meciul celor doua este programat pe arena centrala de la Indian Wells dupa alte trei partide.

Ziua de duminica incepe la ora locala 11:00 (n.r. - 21:00 in Romania) cu partida Petra Kvitova (Cehia) - Amanda Anisimova (SUA), urmata de meciurile din turneul masculin Taro Daniel (Japonia) - Novak Djokovici (Sebia) şi Roger Federer (Elveţia) - Federico Delbonis (Argentina), aceasta din urma intrerupta din cauza ploii, la scorul de 6-3, 2-2.



Asa am trait Simona Halep cu Caroline Dolehide in turul 3 la Indian Wells