Indian Wells

Halep pierde locul doi mondial dupa infrangerea in optimi la Indian Wells

Sursă foto: https://twitter.com/BNPPARIBASOPEN

Simona Halep a fost invinsa, marti seara, de cehoaica Marketa Vondrousova, o jucatoare de 19 ani aflata la prima victorie din cariera in fata unei jucatoare din topul zece mondial.

Vondrousova a transat disputa in trei seturi, cu 6-2, 3-6, 6-2, si va disputa primul sfert de finala din cariera intr-un turneu de categorie WTA Premier Mandatory.

In primul set a fost nevoie de 24 de minute pana cand una dintre jucatoare sa-si castige serviciul. A facut-o Vondrousova, care de la 2-2 a dominat jocul pana la castigarea setului.

Asa am trait Simona Halep in optimi la Indian Wells

Halep a raspuns cu un game de serviciu la zero in debutul setului secunda, cand a preluat conducerea in premiera. Un break in game-ul patru (3-1) a fost de ajuns pentru ca fosta lidera mondiala sa echilibreze disputa si sa trimita partida in decisiv.

Setul al treilea a inceput ideal pentru Halep, cu break, insa avantajul obtinut a fost rapid anulat de Vondrousova, jucatoarea care a jucat mai bine, fara doar si poate.

In urma acestei infrangeri Halep pierde oficial locul doi in ierarhia mondiala. Jucatoarea din Romania va avea dupa Indian Wells un total de 5457 puncte si va fi depasita de Petra Kvitova (5550 puncte), chiar daca jucatoarea din Cehia a fost eliminata in turul doi al turneului californian.



Halep pierde locul doi mondial dupa infrangerea in optimi la Indian Wells