Indian Wells

Halep eliminata de la Indian Wells

Sursă foto: twitter.com

Campioana in 2015 la puternicul turneu de la Indian Wells, Simona Halep a parasit competitia din acest an in turul al 3-lea dupa doar al doilea meci.

Kristina Mladenovic din Franta a invins-o pe Halep, cu 6-3, 6-3, la capatul unui meci in care jucatoarea noastra a obtinut doar trei break-uri din cele 21 de oportunitati avute.

Halep a inceput cu break, dar s-a vazut apoi condusa (2-1), pentru a reveni la randu-i si a prelua conducerea dupa doua game-uri la rand (3-2).

De la acel scor au urmat patru game-uri la rand obtinute de Mladenovic si frantuzoaica isi trece in cont primul set.

Halep a mai condus o data la 1-0 in setul secund, dupa care a alergat in permanenta dupa adversara pentru a echilibra partida.

Citește și... Asa am trait Halep - Mladenovic in turul 3 la Indian Wells

Numarul mare de erori nefortate comise si sansele de break de care nu a reusit sa profite au inclinat serios balanta in defavoarea numarului patru mondial, o Simona Halep departe de forma obisnuita in anii de varf 2014 si 2015.

La 1-2 Halep a avut 40-0 pe serviciul advers, insa a pierdut nu mai putin de cinci puncte la rand si Mladenovic refacea diferenta de doua game-uri pe tabela.

Jucatoarei din Franta i-a tremurat mana serios la 5-2 cand a servit pentru meci. Nu mai putin de trei duble greseli din totalul de opt a comis Mladenovic, doua dintre acestea la minge de meci. 

Halep a izbutit primul si singurul sau break in setul secund din a 9-a sansa doar pentru a-si pierde apoi lamentabil serviciul in game-ul urmator.



Halep eliminata de la Indian Wells