Indian Wells

Halep a muncit din greu pentru a trece de Kozlova

Sursă foto: https://twitter.com/BNPPARIBASOPEN/

Meci greu pentru Simona Halep, duminica, in turul 3 la Indian Wells contra ucrainencei Kateryna Kozlova, o jucatoare venita din calificari care i-a pus serioase probleme numarului doi mondial.

Halep s-a impus in cele din urma, cu 7-6, 7-5, dupa o ora si 47 de minute.

“Sunt emotionata cand joc pe asemenea terenuri mari. A fost dificil sa joc impotriva ei pentru ca nu o mai intalnisem. Mi-a fost greu sa-mi gasesc ritmul, e o jucatoare buna”, a spus Halep dupa meciul cu Kozlova.

Asa am trait Simona Halep - Katerina Kozlova

“Imi amintesc ca trofeul a fost foarte greu si abia l-am putut ridica. Nu ma astept la nimic, nu vreau sa pun presiune. Sa castig fiecare meci si vom vedea”, a mai spus Halep.

Halep a comis 29 de erori nefortate si a avut 25 de mingi direct castigatoare. De cinci ori si-a pierdut Halep serviciul, dar a si castigat de sase ori din 15 oportunitati pe serviciul advers.

In turul urmator, optimi de finala, Halep o va intalni pe invingatorea dintre Marketa Vondrousova din Cehia si Jelena Ostapenko din Letonia, a 22-a favorita de la Indian Wells.

Halep a condus cu 2-0 si 5-3 in primul set, dupa care s-a vazut condusa cu 6-5 si a trimis in extremis setul intr-un tie-break pe care l-a castigat, cu 7-3.

In setul al doilea au fost nu mai putin de patru break-uri la rand, cate doua de fiecare parte, Kozlova conducand cu 1-0 si 2-1, inainte ca Halep sa intrerupa seria si sa se distanteze la 5-2.

Finalul nu a fost deloc unul facil pentru jucatoarea noastra, Kozlova revenind al 5-5 pe tabela. Halep a revenit la conducere in urma unui game alb de serviciu, dupa care a incheiat cu break.



Halep a muncit din greu pentru a trece de Kozlova