Indian Wells

Djokovic si Nadal ofera un moment unic pe tunelul spre vestiare la Indian Wells (foto)

Doi mari jucatori raman campioni si in afara terenului dincolo de rivalitatea pe care o arata in fata camerelor de luat vederi in lupta pentru glorie, titluri si bani. Novak Djokovic si Rafael Nadal au aratat la Indian Wells fata umana a rivalitatii dintre ei.

Un moment surprins de doi fotografi pe tunelul prin care jucatorii ajung pe terenul central de la Indian Wells.

Nadal tocmai isi incheiase meciul urias pe care l-a castigat in fata tanarului Alexander Zverev, cu 6-7(8), 6-0, 7-5, nu inainte de a fi salvat o minge de meci.

Istovit de efort si cu rachetele in spate, Nadal a avut parte de o surpriza cand in fata i-a aparut Djokovic. Sarbul urma sa evolueze pe acelasi teren si tocmai fusese anuntat ca se poate indrepta spre teren.

La mana intinsa prieteneste de Djokovic cei doi au batut palma, sau cum se mai spunea pe la noi "cuba" echivalentul din limba engleza al lui "High Five".

"Nu au schimbat nicio vorba, doar au batut palma", a povestit Billie Weiss, unul dintre cei doi fotografi care au surprins momentul pe camera.

"Un moment ca acesta nu prea se intampla, mai ales intre doi oameni atat de mari in sport. Cred ca Djokovic si Nadal sunt jucatorii cu cele mai mari personalitati din circuitul masculin si au jucat unul impotriva celuilalt de nenumarate ori. Au o rivalitate incredibila, dar in pofida acestei realitati intotdeauna sunt foarte prietenosi unul cu altul si au un respect reciproc", a adaugat Weiss, fotograful oficial al echipei de baseball Boston Red Sox.

Djokovic si Nadal s-au intalnit pana acum de 47 de ori in circuit, iar balanta atarna sensibil in favoarea sarbului: 24-23. Cei doi se pot reintalni in semifinale la Indian Wells daca vor trece de sferturi vineri seara. Nadal intra primul pe teren contra japonezului Kei Nishikori, jucator pe care l-a invins de sapte ori in opt meciuri, in timp ce Nole va da piept cu Jo-Wilfried Tsonga (14-6 la general).



Djokovic si Nadal ofera un moment unic pe tunelul spre vestiare la Indian Wells (foto)