Indian Wells

Dialog cu zidul Cahill - Halep. „Nu, eu mă opresc!”

Simona Halep si Daren Cahill au avut dialog halucinant in timpul meciului de joi noapte de la Indian Wells 2018, similar cu cel de acum aproape un an, de la Miami.

Halep l-a chemat pe Cahill la inceputul setului al treilea din meciul cu croata Martic. Simona impinsese partida in mansa a treia, dupa ce castigase primul set, iar pe al doilea il pierduse la tiebreak.

Abia așezat lângă Halep, australianul s-a trezit cu o replică tăioasă a Simonei care a început să îi explice nervoasă că nu ii merge jocul. Cahill a încercat să întrebe ceva, iar Halep l-a întrerupt imediat: „Nu, eu mă opresc!”.

Cahill a rămas perplex câteva fracțiuni de secundă, după care a întrebat scurt: „Atunci ce faci în setul al treilea?”.

A venit un alt răspuns marca Halep: „Nimic”.

Asta e tot?”, a întrebat Cahill.

Halep a dat din cap în semn afirmativ că „Da, asta e tot”.

Apoi nici nu a mai catadixit să îi mai răspundă. Bea tacticos apă, privind în față, Cahill fiind în stânga ei.

După câteva secunde, Cahill a spus „Bine” și a început să îi dea diverse sfaturi tehnice pe care nu le mai reproducem. A vorbit în jur de un minut, timp în care Halep nu s-a uitat la el nici o secundă, ba mai mult a stat mai mereu cu spatele, întoarsă în dreapta sau privind în față și manevrând sticlele de apă.

În timp ce Cahill încă pălăvrăgea, Simona s-a ridicat de pe scaun și a plecat întrebând-o direct ceva pe arbitra de scaun, de parcă australianul nu se aflase nici un moment acolo.

Ulterior, Cahill a mai coborât o dată, iar imaginile sunt mai jos. I-a explicat niște lucruri, apoi Halep i-a dat de înțeles că nu poate, Cahill renunțând cu un gest a lehamite din mână și, de data aceasta, plecând el primul.



Dialog cu zidul Cahill - Halep. „Nu, eu mă opresc!”