Indian Wells

Cine e responsabil pentru forma bună a Soranei Cîrstea

Sursă foto: twitter.com

Calificată în sferturile de finală la Indian Wells pentru prima dată în carieră, Sorana Cîrstea a dezvăluit cine e ”responsabil” pentru jocul bun din acest turneu de categorie WTA 1000.

”Am început să mă pregătesc cu Thomas Johansson în presezon şi am simţit că joc bine, chiar dacă rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am dorit în ianuarie şi februarie. E un antrenor extraordinar şi cred că îi datorez forma bună lui”, a declarat Sorana Cîrstea după victoria obținută în fața lui Caroline Garcia.

”Știam că va fi un meci greu. Este o jucătoare foarte agresivă. Ştiam că este greu împotriva ei. Sunt fericită că am câştigat şi categoric victoria înseamnă mult pentru mine”, a spus Sorana despre prima victorie din carieră în fața jucătoarei din Franța.

Sorana Cîrstea a urcat nouă locuri în clasamentul WTA după calificarea în ”sferturi” la Indian Wells, după ce a început turneul pe poziția 83.

În sferturile de finală, Cîrstea o va întâlni pe lidera mondială Iga Swiatek.

O singură dată s-au mai întâlnit cele două, în optimile de finală de la Australian Open, în 2022, când Swiatek a tranșat disputa în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-3.



Cine e responsabil pentru forma bună a Soranei Cîrstea