Indian Wells

Calcule pentru primul loc. Cum poate ajunge Simona Halep numarul unu dupa Indian Wells

Sursă foto: https://twitter.com/QatarTennis/

Urmatorul turneu important din calendarul profesionist feminin de tenis este cel de la Indian Wells, competitie unde Halep ar putea redeveni lidera mondiala.

Naomi Osaka, actuala ocupanta a primului loc in ierarhia WTA, are un avans de mai bine de 1000 de puncte in fata Simonei Halep, dar si dificila misiune de a-si apara titlul in California.

Campioana in acest an la Australian Open, Osaka n-a castigat inca niciun meci in postura de lidera mondiala si nu a aratat o forma grozava dupa succesul de la Melbourne.

Halep, in schimb, a jucat bine la Fed Cup, Doha si Dubai, reusind o luna februarie multumitoare din toate punctele de vedere. Calificare cu echipa Romaniei in semifinalele Fed Cup si finala disputata la Doha.

Halep nu are de aparat la Indian Wells decat 390 de puncte si pentru a ajunge din nou lidera mondiala trebuie sa castige turneul, iar Oasaka sa nu se califice in finala.

Cele doua jucatoare se pot intalni doar in finala de la Indian Wells, urmand a fi desemnate favorite numarul unu si doi pe tabloul de concurs.

Competitia de la Indian Wells debuteaza pe 6 martie.Calcule pentru primul loc. Cum poate ajunge Simona Halep numarul unu dupa Indian Wells