Tenis

Implicarea lui Tiriac in relatia Halep - Adidas. S-a pacalit jucatoarea?

Sursă foto: twitter.com

Subiectul despartirii Simonei Halep de firma germana Adidas, care ii asigura echipamentul sportiv din 2014 incoace si o importanta suma de bani in fiecare an, continua sa tina capul de afis.

In presa italiana de specialitate apare si numele lui Ion Tiriac in discutiile dintre Halep si Adidas pentru negocierea unui nou contract.

“Se pare ca in urma cu cateva luni reprezentantii lui Halep, printre care si miliardarul Ion Tiriac, au abordat Adidas pentru a cere conditii financiare mai profitabile in vederea semnarii unui nou contract pe fondul ascensiunii  in sport si aparitiile media ale jucatoarei”, scriu cei de la Ubitennis.it.

Ruptura s-a produs dupa ce raspunsul celor de la Adidas nu a fost pe placul oamenilor care ii reprezinta interesele lui Halep, asa ca acestia au incercat sa cerceteze piata de profil fara prea mult succes.

Vazand ca nimeni nu este dispus sa ofere nici macar suma promisa de Adidas, reprezentantii lui Halep au revenit la masa negocierilor cu firma germana, numai ca, scriu cei de la Ubitennis, cartile fusesera deja facute si bugetul pentru 2018 alocat altor jucatori si jucatoare.

De notat ca Adidas detine un monopol in randul jucatoarelor de top din circuitul feminin, doar doua sportive din topul 10 mondial fiind sponsorizate, spre exemplu, de rivalii americani de la Nike.

Halep renunta la Adidas!



Implicarea lui Tiriac in relatia Halep - Adidas. S-a pacalit jucatoarea?