Tenis

Ilie Nastase, reactia la adresa ITF: “Nu mi-e frica”

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Fostul mare tenismen Ilie Nastase acuza Federatia Internationala de Tenis (ITF) ca vrea sa-l excluda din viata sportiva, dar aminteste ca are o varsta si ca nu mai joaca tenis de mult timp.

"Eu am înţeles că vor să mă suspende din viaţa sportivă, dar nu ştiu că am 71 de ani. Ei cred că mai joc încă”, a spus Nastase pentru agentia News.ro

“Eu sunt de acord cu audierea publică, deşi nu am fost înştiinţat când ar trebui să aibă loc. Eu nu am ce să ascund, nu s-a văzut? A fost filmat, de ce anume să-mi fie frică? Dacă ar vrea să-mi ia viaţa, mi-ar fi frică, de altceva nu îmi este. Eu şi domnul Ţiriac vrem să fie totul transparent”, a adaugat primul lider al ierarhiei ATP.

Ilie Nastase a fost protagonistul unui scandal urias la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie cand, in urma unei dispute in timpul meciului doi de simplu, a fost trimis in tribuna si chiar scos cu escorta din arena dupa ce le-a injurat pe britanice.

Suspendat de ITF, Nastase a primit interzis de a asista la turneele de Mare Slem de la Roland Garros si Wimbledon.

Ion Tiriac, patronul turneului de la Madrid, a trecut peste decizia ITF si l-a invitat pe Nastase la festivitate de premiere din acest an lansand un atac dur la adresa WTA.



Ilie Nastase, reactia la adresa ITF: “Nu mi-e frica”