Tenis

Ilie Nastase nu regreta incidentul cu britanicele: "Sa ma bage la inchisoare daca vor"

Sursă foto: twitter.com

Ilie Nastase a comentat in presa engleza incidentul petrecut in prima zi a meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.

“Nu regret nimic si ma pot trimite la inchisoare daca asta vor, nu-mi pasa. Am incercat doar sa apar interesul jucatoarei mele. Englezoaica (n.r. - Konta) a parasit terenul fara sa ceara permisiunea arbitrului si recunosc ca i-am spus ca e curva. Ea incerca sa faca liniste in tribune, dar nu eram la opera, ci la un meci”, a spus Nastase pentru Daily Mirror.

“Acesti oameni vor sa faca dintr-un meci de tenis un film mut. N-am nevoie de acest rahat. Am 70 ani si nici macar nu am fost platit pentru a fi capitan nejucator. Nu ma intereseaza daca ma vor amenda sau daca imi vor interzice sa mai stau pe banca. Sa nu uitati ca am fost numarul unu mondial si nu e bine pentru tenis sa arunci pe cineva afara din stadion care a fost numarul unu”, a mai spus Nastase.

Nastase mai crede ca in acest an nu va mai fi invitat la turneul de la Wimbledon.

“Sunt invitat in fiecare an la Wimbledon, dar probabil anul asta nu ma vor mai invita. Nu-mi pasa”, a adaugat Nastase.

Federatia Internationala de Tenis l-a suspendat temporar pe Ilie Nastase din toate competitiile organizate de acest organism, inclusiv din Fed Cup.

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a anuntat ca va face recurs si ca in realitate lucrurile nu s-au petrecut intocmai cum au fost prezentate de britanici.



Ilie Nastase nu regreta incidentul cu britanicele: "Sa ma bage la inchisoare daca vor"