Tenis

Ilie Nastase, incatusat si cu dosar penal!

Scene ireale, vineri dimineata, in Bucuresti. llie Nastase s-a ales cu dosar penal fiind prins beat in trafic.

In varsta de 72 de ani, Nastase umbla pe strazi in jurul orei 4.30. Oprit de o briada rutiera pentru un control de rutina, el a fost observat ca fiind sub influenta alcoolului. Rugat sa sufle in etilotest, Nasty a refuzat si s-a certat cu politistii. 

Ilie Nastase, inadmisibil

Avand o atitudine recalcitranta si nesupunandu-se procedurilor legale, a fost incatusat si dus cu forta la Institutul National de Medicina Legala (INML) pentru a i se preleva sange in vederea efectuarii testului de alcoolemie. Chiar si la INML Nastase a refuzat sa fie testat si, de aceea, a fost dus mai departe la Politie unde s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.

El a parasit sediul Politiei Udriste in jurul orei 7 dimineata.

Nastase a mai fost prins o data conducand sub influenta alcoolului, in 2011, cand se afla la volan cu o concentratie de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. La avea vreme s-a ales cu permisul expirat.

Mai jos, comunicatul Politiei.

"În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. 

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice".



Ilie Nastase, incatusat si cu dosar penal!