Tenis

Ilie Nastase, inadmisibil

L-am aparat pe Ilie Nastase atunci cand a fost persecutat de Federatia Internationala de Tenis la meciul de Cupa Fed cu Marea Britanie. Dar asa ceva este inacceptabil.

Ai 72 de ani. Asta nu inseamna ca nu iti poti trai viata. 72 de ani mai inseamna sa ai poata mai multa grija de tine, sa fii mai intelept, mai rational, mai spiritual. A trecut vremea abuzurilor de tot felul, ele s-au consumat in alte etape ale vietii.

Nu si pentru Ilie Nastase. Are o nevasta desprinsa din revistele pentru adulti si care crede se poata lauda cu niste calitati fizice. Petrece pana dimineata prin cluburi dubioase. Bea peste masura.

Insa, cele de mai sus sunt exclusiv treaba lui si nu trebuie comentate. Insa, se te sui la volan sub influenta alcoolului poate deveni si treaba altora. 

Putem trece peste faptul ca Nastase este un exemplu pentru multi, avand in vedere ceea ce a insemnat in tenis, in sport. Putem trece peste faptul ca este o persoana publica recunoscuta si la nivel internatioal. Putem trece peste faptul ca ca are o functie in Armata Romaniei. Dar nu putem trece peste omul Ilie Nastase care se urca beat la volan si pune intr-unul dintre cele mai nesabuite moduri cu putinta in pericol siguranta oamenilor de pe strada.

Ilie Nastase a fost si va fi mereu un rebel, un neconformist, un talent. Dar a te urca la volan sub influeta alcoolului nu intra in aceaste categorii. Acest gest il fac si fermierii care traiesc in satele din jurul Bucurestiului si apoi sunt calcati de masina, pe bicicleta.

Nastase ar trebui sa se bucure ca a scapat doar atat, cu un scandal. Poate a avut noroc ca l-a oprit Politia. Ce se intampla daca, beat fiind, dadea peste un om cu masina?

Cei care se urca bauti la volan, cu tot respectul pentru Ilie Nastase, nu au minte. Sunt atatea metode prin care poti evita acest gest, chiar daca uneori mai sari calul cu alcoolul.

onlinesport.ro: Vadim Cușnarencu



Ilie Nastase, inadmisibil