Tenis

Halep vorbeste despre conditiile dificile din finala

Sursă foto: twitter.com/ShenzhenOpenWTA

Simona Halep si-a trecut in palmares, sambata, al 16-lea titlu din cariera la simplu si primul la dublu in circuitul WTA, dar au fost doua finale pe care nu le va uita niciodata.

Din cauza ploii organizatorii turneului de la Shenzhen au decis mutarea celor doua finale, de simplu si dublu, intr-o sala improvizata unde spectatorii n-au avut acces si nici camerele de filmat.

In cele din urma a iesit pentru romancele implicate, Simona Halep castigand la simplu si apoi la dublu alaturi de Irina Begu, la finalul unei saptamani de vis, asa cum chiar ea avea sa enunte intr-un mesaj publicat pe retelele de socializare.

“A fost dificil pentru ca a trebuit sa jucam in sala. In setul al doilea am fost nervoasa si nu am reusit sa ma concentrez”, a marturisit Halep la finalul partidei cu Siniakova.

De trei ori si-a pierdut Halep serviciul in setul al doilea, dar si-a revenit in decisiv si a transat disputa cu un categoric 6-0.

“Inaintea setului decisiv nu m-am gandit la nimic, insa acum pot spune ca a fost o saptamana grozava. Am jucat cel mai bun tenis al meu aici”, crede Halep.



Halep vorbeste despre conditiile dificile din finala