Tenis

Halep va juca la Indian Wells

Sursă foto: twitter.com/LosHalepenos

In afara circuitului dupa turneul de la Sankt Petersburg, unde a acuzat o accidentare la genunchi, Simona Halep isi va face revenirea pe teren cu ocazia turneului de la Indian Wells, California.

Informatia participarii Simonei Halep la puternicul turneu WTA Premier Mandatory a oferita chiar de Darren Cahill, antrenorul sau.

Cahill a scris in mai multe postari pe reteaua de socializare Twitter ca incepand de duminica va fi alaturi de Halep la Indian Wells, turneu care debuteaza pe 8 martie.

“Aceasta va fi casa noastra pentru urmatoarele doua saptamani. Ne vedem pe terenurile 7 si 8”, a scris Cahill in mesajele sale.

Doar patru meciuri a disputat Halep in 2017 si a castigat doua dintre acestea.

Jucatoarea noastra a inceput anul cu o victorie la Jelena Jankovic in turneul de la Shenzen, unde pierdea apoi la Katerina Siniakova.

Invinsa in primul tur la Australian Open de americanca Shelby Rogers, Halep a jucat apoi la Sankt Petersburg, unde trecea de Anja Konjuh din Croatia in primul meci

Halep s-a retras inaintea partidei cu Natalia Vikhlyantseva din sferturile de finala, ratand apoi participarea la meciul Romania – Belgia din Grupa Mondiala II a Fed Cup.

In continuare pe locul 4 in ierarhia mondiala WTA, Halep declara dupa partida cu Belgia ca la urmatoarea disputa de Fed Cup, cu Marea Britanie in aprilie la Bucuresti, va intra pe teren chiar si accidentata.



Halep va juca la Indian Wells