Tenis

Halep trece de un meci infernal contra lui Dodin, cu multi nervi si o cazatura

Sursă foto: twitter.com/MiamiOpen

Simona Halep e in turul 3 la Miami Open, dar pentru a ajunge intre primele 16 la turneul din Florida lidera mondiala a trecut prin mari emotii in fata frantuzoaicei Oceane Dodin, o jucatoare de pe locul 98 mondial care pierduse in calificari si care a ajuns cu sansa pe tablou. Asa am trait Simona Halep - Oceane Dodin in turul 2 la Miami Open.

Meciul a inceput cu un game in care Dodin a comis trei din cele 16 duble greseli pe care avea sa le comita pe intreaga durata a partidei. Halep n-a reusit sa profite de cele doua sanse de break aparute si acestea aveau sa cantareasca decisiv in economia primului set.

Dodin profita in game-ul urmator de prima minge de break si se instala 2-0 la conducere. Halep a egalat dupa doua jocuri la rand, dar nu reusea sa-si conserve serviciul, astfel ca frantuzoaica se distanta la 5-2 pe tabela. Halep reamanea in set dupa un game de serviciul la zero, dar in cele din urma se recunostea invinsa.

In pauza dintre seturi jucatoarea noastra a solicitat un timeout medical pentru o problema la gat, iar la reluarea jocului prelua in premiera conducerea in meci.

Dodin a continuat sa joace fiecare punct la risc si recupera avantajul obtinut de Halep, astfel ca dupa patru game-uri scorul era din nou la egalitate.

Halep dupa victoria cu Dodin: “A fost un meci nebun”

In cele din urma Halep transa setul secund dupa un game in care a servit doi asi, insa Dodin era departe de a fi invinsa.

Jucatoarea din Franta a condus cu 3-1 si 4-2 in setul decisiv, cand Halep s-a enervat si a distrus o racheta dupa un break cedat, moment in care o parte a spectatorilor de pe central au fluierat-o copios.

Halep a mai avut un gest de nervozitate, dar apoi si-a gasit echilibrul si dupa un punct castigat la mare lupta s-a eliberat de frustrarea acumulata cu un strigat salbatic.

Game-ul noua din decisiv a fost unul aprig disputat, cu schimburi grele de lovituri. Halep a revenit de la 15-40, dar nu a fost suficient pentru a-i lua break-ul lui Dodin, astfel ca frantuzoaica punea mare presiune la 5-4.

Halep si-a castigat fara probleme serviciul intr-un game inceput cu dubla greseala, dupa care a obtinut break-ul dupa un retur senzational.

In ultimul game Halep a servit impecabil si a incheiat partida cu as.



Halep trece de un meci infernal contra lui Dodin, cu multi nervi si o cazatura