Tenis

Halep si-a testat limitele la Montreal

Sursă foto: twitter.com/couperogers

Simona Halep a castigat la Montreal cel de-al 18-lea sau titlu din cariera, dar pana sa ridice trofeul deasupra capului a avut parte de cea mai intensa saptamana din cariera.

Chiar daca a beneficiat de primul tur liber, Halep a avut apoi un program de foc, totul incepand cu un meci maraton contra Anastasiei Pavlyuchenkova, partida intrerupta de ploaie si continuata a doua.

Zi in care Halep a fost nevoita sa mai dispute o partida, contra lui Venus Williams, si apoi pana in finala a jucat in fiecare zi.

“Dupa ce am jucat trei ore si jumatate cu Pavlyuchenkova am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot intra pe teren. Am crezut ca ma voi retrage. Ma resimteam puternic. Am dormit apoi putin si dupa ce m-am trezit am zis ok, voi incerca. Am vazut pe teren ca si Venus avea ceva problema si mi-am zis ca acum e momentul. In ziua urmatoare eram in regula pentru a continua”, a povestit Halep pentru WTA Insider.

Halep a mai spus ca atunci cand este obosita se relaxeaza mental si nu mai are asteptari de la ea, aceasta fiind de multe ori cheia succesului.

“N-am jucat tenis trei saptamani dupa Wimbledon, dar m-am pregatit in fiecare zi si eram la acelasi nivel din punct de vedere fizic. M-am surprins pe mine insami prin dorinta pe care o aveam pe teren. Cred ca am fost aproape de a juca cel mai bun tenis al meu in ultimele meciuri. Am simtit ca mi-au revenit picioarele de tenis si asta mi-a dat incredere”, a adaugat campioana de la Montreal si lidera mondiala WTA, Simona Halep.



Halep si-a testat limitele la Montreal