Tenis

Halep si-a regasit spiritul de luptatoare: “Inca pot juca tenis de calitate”

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep a obtinut, luni noapte, cea mai importanta victorie din acest an, revenind de la set pierdut si 2-5 in fata Samanthei Stosur pentru calificarea in sferturile de finala la Miami Open.

Halep a salvat o minge de meci la 4-5 in setul al doilea pe propriul serviciu, iar de acolo a intors spectaculos rezultatul impunandu-se in final, cu 4-6, 7-5, 6-2.

“Cand eram condusa nu ma gandeam la nimic, nu ma gandeam la scor. Imi doream doar sa lupt. Nu am renuntat si am crezut in sansa mea. Poate ca am fost putin norocoasa revenind de la minge de break, dar am luptat pentru asta”, a spus Halep dupa meci, anunta site-ul WTA.

“Meciul a fost unul greu, asa cum ma asteptam, dar revenirea a fost foarte buna si sunt bucuroasa. Ultima revenire a mea de genul acesta a fost in 2014 la Doha cu Kanepi. Tot asa am revenit de la minge de meci. Sunt bucuroasa si aceasta revenire arata ca inca pot juca tenis de calitate”, a adaugat Halep.

Halep si-a egalat rezultatul din 2016 de la Miami, sferturi de finala, si este la o victorie distanta de a-si egala cea mai buna performanta a carierei in turneul din Florida.

De aceasta depinde rezultatul meciului din sferturi cu Johanna Konta, partida pe care Halep o anticipeaza ca fiind doarte dificila.

“Va fi un meci greu, ca toate de aici. Am sansa mea si voi face tot posibilul sa castig. Voi intra pe teren cu incredere”, a mai spus Simona Halep, numarul 5 mondial in aceasta saptamana.



Halep si-a regasit spiritul de luptatoare: “Inca pot juca tenis de calitate”