Tenis

Halep se simte obosita dupa turneul de la Eastbourne

Doua zile la rand Simona Halep a fost nevoita sa dispute cate doua meciuri pe iarba de la Eastbourne in tentativa de a ajunge numarul unu mondial.

Invinsa in sferturi de Caroline Wozniacki dupa un meci pe care la un moment dat parea ca il are la indemana, Halep acuza o stare de oboseala cu doar cateva zile inaintea debutului la Wimbledon.

"A fost un meci dificil, am condus, si cred ca am jucat destul de bine. In al treilea set m-am simtit putin obosita. Era normal, am jucat multe seturi, dar a fost un meci bun, iar ea a fost mai puternica la final. A fost foarte bine ca am venit si am jucat aceste meciuri. Ma simt obosita, dar am timp sa ma recuperez", a comentat Halep.

Simona Halep a plecat la Londra imediat dupa meciul cu Wozniacki si vineri are programat primul antrenament la All England Tennis pentru Grand Slam-ul care incepe in 3 iulie.

Vineri are loc tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal, acolo unde Halep este favorita numarul 2.Halep se simte obosita dupa turneul de la Eastbourne