Tenis

Halep s-a retras din turneul de la Roma

Simona Halep si-a anuntat retragerea din turneul de la Roma la putine ore dupa ce o invinsese in turul al doilea pe Madison Keys din SUA. Ea a acuzat probleme la muschii de la abdomen.

Halep ar fi trebuit sa joace, joi, in optimi, contra ibericei Carla Suarez Navarro, dar a abandonat din cauza unor probleme la muschii abdominali.

"Sunt foarte trista ca trebuie sa ma retrag, dar nu mai pot continua. Am amintiri frumoase de anul trecut de la Roma, cand am ajuns in semifinale. Voi merge maine la Bucuresti si voi urma un tratament. Sper ca tratamentul si cateva zile de odihna imi vor permite sa ma refac si sper sa fiu apta pentru Roland Garros", a declarat Halep, informeaza WTA.

Halep va ocupa incepand de luni pozitia numarul 4 in clasamentul mondial, loc pe care se va afla si la Roland Garros, turneu care debuteaza la 25 mai.

Intr-o situatie similara Halep s-a mai aflat in doua randuri in acest sezon. Dupa ce a castigat turneul de la Doha a mers imediat in Dubai pentru a abandona dupa un set in fata lui Alize Cornet. Atunci Halep a invocat o accidentare la degetul mare de la picior.

A urmat apoi perioada celor doua turnee puternice din Statele Unite. Halep a jucat semifinala la Indian Wells, unde a pierdut la Agnieszka Radwanska, pentru ca apoi sa se retraga inaintea debutului la Miami. Halep avea sa revina abia la meciul de FedCup cu Serbia de la Bucuresti (23-24 aprilie).

[news-106804]



Halep s-a retras din turneul de la Roma