Tenis

Halep revine si castiga in fata lui Madison Keys

Simona Halep a inceput mai greu turneul de la Roma, primul disputat dupa finala de la Madrid, dar si cand s-a incalzit a fost de neoprit. Insa, desi a castigat, s-a retras.

Favorita numarul 4 la castigarea turneului unde in 2013 atingea faza semifinalelor, Halep a pierdut primul set in fata jucatoarei din Statele Unite, cu 7-5.

A urmat apoi o serie incredibila din partea Simonei Halep care a castigat la zero setul al doilea in mai putin de jumatate de ora, pentru ca in decisiv sa nu cedeze decat un singur game adversarei sale.

Aceasta a fost a doua intalnire a celor doua, dupa ce in debutul anului Keys o surprindea pe Halep cu o victorie in doua seturi la Sydney.

De aceasta data Halep s-a concentrat exemplar si nu a mai lasat nicio sansa pentru Keys, jucatoare care nu a miscat in seturile doi si trei.

Mai departe Halep trebuia sa o intalneasca pe Carla Suarez Navarro, o jucatoare din Spania specializata in jocul pe zgura. Navarro a eliminat-o miercuri in doua seturi pe Venus Williams. Numai ca, miercuri seara, Halep a anuntat ca se retrage de la Roma.

[news-106925]



Halep revine si castiga in fata lui Madison Keys