Tenis

Halep revine de la minge de meci si o invinge pe Stosur in trei seturi

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep continua parcursul la Miami Open dupa victoria in trei seturi obtinuta, luni noapte, in fata australiencei Samantha Stosur, in optimile de finala.

Click aici pentru a vedea meciul de miecuri Halep - Konta cu streaming live, pe Betano TV (imaginile sunt disponibile în pagină la ora de start a meciului)

Halep a pierdut primul set, cu 6-4, dar le-a castigat pe urmatoarele doua, cu 7-5, 6-2, pentru un loc in sferturile de finala.

Condusa cu un set si 5-2 in actul al doilea, Halep a reusit o revenire entuziasmanta ca in vremurile sale de glorie din 2014 si 2015, salvand o minge de meci inainte de a transa disputa cu Stosur.

Aceasta dupa ce in primul set Halep a condus la un moment dat, cu 4-2, dar a scapat jocul din mana si Stosur i-a furat practic setul dupa o serie de patru game-uri la rand.

Citește și... Halep si-a regasit spiritul de luptatoare: “Inca pot juca tenis de calitate”

Meciul s-a jucat practic la 5-3 pentru Stosur in setul doi. Halep reusea break-ul, dar in game-ul urmator s-a confruntat cu minge de meci pentru adversara pe propriul serviciu. Odata trecut acest obstacol major, Simona a fost de neoprit pana la final obtinand cea mai mare victorie din 2017.

Cu acest succes, al treilea consecutiv la Miami Open, Halep este la un meci distanta de egalarea celei mai bune performante in turneul din Florida.

In 2015, Halep disputa penultimul act la Miami Open, unde a mai ajuns o data in sferturi, in urma cu un an.

Halep joaca pentru un loc in semifinale cu britanica Johana Konta, sportiva care a eliminat-o pe Lara Arruabarena din Spania.

De doua ori s-au mai intalnit Halep si Konta, dintre care o singura data in circuitul WTA, in 2015 la Wuhan. A castigat atunci britanica in trei seturi. Victoria Simonei dateaza din cadrul unei intalniri de Fed Cup care a avut loc in 2014.

Halep si Konta s-ar putea reintalni la in meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie programat in luna aprilie la Mamaia in barajul de ramanere in Grupa Mondiala II.



Halep revine de la minge de meci si o invinge pe Stosur in trei seturi