Tenis

Halep o invinge pe Lisicki si ajunge in sferturi la Madrid

Simona Halep a revenit in meciul cu Sabine Lisicki dupa pierderea primului set si s-a calificat in stil de mare campioana in sferturile de finala, unde o intalneste, vineri live text pe Onlinesport.ro, pe Ana Ivanovic.

Halep a eliminat-o, joi seara, pe Lisicki, cu 5-7, 6-3, 6-2, intr-un meci disputat pe arena centrala Manolo Santana.

Halep s-a incalzit mai greu si a cedat primele doua game-uri ale meciului, insa a revenit la fel de rapid si dupa patru jocuri tabela se afla din nou in echilibru.

PROPUNERE PARIURI: Halep face mai departe bani

Si asa avea sa ramana pana in prelungirile primului set, unul practic furat de Lisicki cu un break care a impiedicat ajungerea la tie-break.

Un prim set echilibrat in care diferenta s-a facut la detaliu, pierdut de Halep desi adversara sa a gresit de doua ori mai mult.

Cele doua jucatoare au mers cap la cap in debutul actului secund, insa de la 3-2 pentru Lisicki a urmat o serie de sase jocuri la rand castigate de Halep, care practic si-a sufocat adversara cu jocul din spatele terenului.

Lisicki a egalat la doi cu break in debutul decisivului, dupa ce Halep avusese 2-0 si serviciul, insa apoi jucatoarea noastra s-a desprins din nou (4-2), decisiv pentru a inchide meciul cu un alt break.

Nici macar sfaturile fostei lidere mondiale Martina Hingis, care ii este antrenoare si partenera la dublu, nu au mai ajutat-o pe Lisicki sa se ridice si sa riposteze in fata unei Simona Halep care a incheiat meciul cu motoarele turate la maxim.

[news-106749]



Halep o invinge pe Lisicki si ajunge in sferturi la Madrid