Tenis

Halep o invinge categoric pe Makarova

Simona Halep a disputat, miercuri, primul meci in circuit dupa finala de la Australian Open si a aratat o forma excelenta contra rusoaicei Ekaterina Makarova.

Halep s-a impus, cu 6-3, 6-0, la capatul unui meci pe care l-a dominat autoritar de la prima si pana la ultima minge.

In ambele seturi Halep a condus cu 3-0, cu mentiunea ca in primul act Makarova a reusit sa lege doua game-uri si sa revina de la 5-1 pentru Halep.

Jucatoarea noastra a salvat o minge de break si a inchis setul la timp cu un procentaj de doar 44% pentru primul serviciu.

Setul al doilea a fost unul fara istoric si meciul a curs practic in aceeasi directie, Halep trecandu-si in cont un 6-0.

Asa am trait Halep - Makarova in turul 2 la Doha. Debut in echipamentul Nike!

“Mi-a placut meciul, m-am bucurat de el. Ma bucur ca am revenit aici si ca am castigat. Glezna nu e chiar perfecta, dar aproape. Sunt increzatoare. Pentru mine la vremea respectiva turneul de la Doha a fost unul dintre cele mai importante”, a spus Halep la mini interviul acordat la nivelul terenului dupa meci.

Halep joaca in optimile de finala cu Anastasia Sevastova din Letonia, cea pe care o invingea in finala de la Bucuresti in urma cu doi ani, cu 6-0, 6-0.

De atunci cele doua s-au mai intalnit de alte trei ori, in 2017, de fiecare data impunandu-se Halep. Scorul general este de 5-3 in favoarea Simonei.



Halep o invinge categoric pe Makarova