Tenis

Halep incerta pentru turneul de la Doha

In refacere dupa accidentarea suferita la Australian Open, Simona Halep nu stie sigur cand va reveni pe teren in circuitul mondial.

Halep se afla in aceasta saptamana la Cluj pentru a le incuraja pe colegele din echipa de Fed Cup a Romaniei, dar si pentur a fi tratata de medicul Stefan Irimia.

Aflata intr-o conferinta de presa oficial a echipei Romaniei, Halep a vorbit despre sansele ca saptamana viitoare sa fie pe teren la Doha.

“E posibil sa nu joc la Doha. Nu stiu ce va fi, la Doha voi juca miercurea viitoare. Daca piciorul va fi bine bine, cand scot bandajul, probabil voi juca, dar sunt sanse sa nu joc”, a spus Halep.

“Piciorul meu nu este vindecat. Ieri (n.r. - marti) am facut un tratament si trebuie sa stau cu un bandaj trei zile. Dupa aceea voi sti cum sunt, daca ma mai doare sau nu. Pe vineri sau sambata voi putea spune mai multe”, a adaugat Halep.

Romania intalneste Canada la Cluj intr-un meci a carui miza este calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala principala a Fed Cup.

Pentru Romania va fi al treilea meci de Fed Cup disputat la Cluj, dupa cele pierdute in fata Cehiei si Germaniei in 2016.



Halep incerta pentru turneul de la Doha