Tenis

Halep, premiata la Universitate

Simona Halep se afla in Romania pentru cateva zile inaintea debutului in mini sezonul pe iarba la Hertoghenbosch, acolo unde are de aparat titlul cucerit anul trecut.

Halep se afla la Constanta, orasul sau natal, unde a primit joi Diploma de Excelenta din partea Universitatii Ovidius.

Jucatoarea clasata pe locul 3 in lume a vorbit despre obiectivele sale pe termen scurt si mediu, acestea fiind altele decat cele sportive.

“Vreau sa progresez la mai multe capitole si in primul rand vreau sa vorbesc mai bine engleza, sa ma simt mai relaxata atunci cand dau interviuri. Vreau sa progresez si pe alte planuri personale, dar pe care le tin doar pentru mine”, a spus Halep.

Finalista de la Roland Garros a mai adaugat ca nu va merge la plaja in Constanta si ca se pregateste sa ia drumul Olandei, pentru ca apoi sa participe la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului.

“Nu merg la plaja. Saptamana viitoare am turneu si trebuie sa ma pregatesc pentru a fi apta. Este un an dificil, dar si frumos”, a adaugat Halep.

Meciurile Simonei Halep de la Hertoghenbosch vor fi live pe onlinesport.ro incepand de luni. Va vom tine la curent cu programul jucatoarei noastre pe iarba din Olanda.



Halep, premiata la Universitate