Tenis

Halep, invinsa de Konta in sferturi la Miami dupa ce a avut meciul in mana

Sursă foto: twitter.com/miamiopen

Simona Halep a parasit turneul de la Miami in sferturile de finala dupa o infrangere in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, scor 6-4, 6-7 (7), 2-6.

Citește și... Asa am trait Halep - Konta in sferturi la Miami

Un break a facut diferenta in favoarea Simonei Halep in primul set, dupa care Konta a echilibrat disputa cu trei game-uri la rand in debutul setului secund.

Halep a egalat scorul (3-3) si a reusit break-ul care i-a oferit posibilitatea de a servi pentru castigarea meciului la 5-4.

Primul serviciu nu a ajutat-o pe Halep si Konta a egalat scorul (5-5), dupa care britanica a trecut la conducere, nu inainte de a fi salvat doua mingi de break.

S-a ajuns in cele din urma in tie-break, unde Konta a fost jucatoarea mai atenta si care a gresit mai putin transand jocul decisiv, cu 9-7.

Echilibrul in setul al treilea s-a mentinut pana la 2-2, dupa care Konta s-a desprins in castigatoare cu doua break-uri.

Halep nu reuseste astfel sa-si egaleze cel mai bun rezultat la Miami Open, semifinala din 2015, in timp ce Konta ajunge in premiera in careul de asi, depasindu-si performanta de anul trecut, cand s-a oprit in sferturi.



Halep, invinsa de Konta in sferturi la Miami dupa ce a avut meciul in mana