Tenis

Halep dupa victoria cu Dodin: “A fost un meci nebun”

Simona Halep a avut parte de o prima partida epuizanta la Miami Open in fata frantuzoaicei Oceane Dodin, jucatore ajunsa pe tabloul principal ca lucky loser.

Dodin i-a luat un set lui Halep si a condus-o pe lidera mondiala cu 4-2 in setul decisiv. Halep a trecut peste o problema la gat si o cazatura in decisiv, cand s-a impiedicat din nou si era aproape sa-si provoace o noua accidentare la glezna.

“Am avut multe meciuri grele sunt obsnuita. Am luptat pana la final si asta e cel mai important. A trebuit sa raman concentrata. Un meci nebun pentru ca nu stiam unde va trimite mingea si trebuia sa fiu atenta la fiecare lovitura a ei, dar sunt fericita ca am castigat”, a spus Halep dupa meci.

“Este greu sa joci impotriva unei astfel de adversare, pentru ca lovea foarte puternic. Eu am incercat sa stau bine pe picioare si sa-i dau mingea in alergare. Avea probleme sa trimita la fel de puternic din miscare”, a adaugat lidera mondiala.

Halep a prefatat intalnirea din turul 3 cu Agnieszka Radwanska, a 30-a favorita a turneului din Florida.

“In turul urmator trebuie sa fiu mai puternica, sa gasesc unghiuri bune si sa deschid terenul. Voi fi pregatita sa joc”, crede Halep.



Halep dupa victoria cu Dodin: “A fost un meci nebun”